Kompjuter čovek rad posao noć
Shutterstock
Kompjuter čovek rad posao noć

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Zauzvrat bi joj dao novac. Ona se nećkala i odbila ga je, rekla mu je da je premlada za to. No, to ga nije sprečilo od nauma.

“S 15 neke cure idu u Milano, a neke se igraju ispred zgrade… Sve zavisi od ambicijama“, napisao je u poruci, neslužbeno saznaje zagreb.info, pokušavajući da nagovori dete.

Novinar je uhapšen u petak, 4. septembra. Ne otkrivajući njegov identitet, policija je potvrdila da je nakon istraživanja osumnjičeni poslat u zatvor.

Iako je dete mamio s lažnog profila, krajnju ponudu je dao pod svojim imenom i prezimenom, hvaleći se pritom da radi za ‘Jutarnji list’.

Prema dostupnim tekstovima na internetu, vidljivo je da je donedavno bio redovni saradnik ‘Jutarnjeg lista’, poslednji tekst objavljen mu je dan pre hapšenja. Radio je i za druge medije, uglavnom pisane, a jedno vreme i kao komentator na HRT-u.

Hrvatski mediji pišu da je devojčica, žrtva pvog pedofila, iz ugledne građanske porodice i da je spašena zahvaljujući brzoj reakciji roditelja.

Povodom ovog nemilog događaja, oglasio se i glavni urednik "Jutarnjeg lista":

"Ovo pišem isključivo stoga što se poslednjih dana u pojedinim medijima i kroz društvene mreže nameće pogrešan zaključak da "Jutarnji list" s određenom namerom krije identitet osumnjičenog za pedofilske radnje jer se radi o reporteru naše redakcije.

Pročitajte: