Budva
Printscreen
Budva

Printscreen

Budva, Foto: Printscreen

Poslanik Demokratskog fronta u Skupštini Crne Gore, Slaven Radunović, u izjavi za IN4S istakao je da dramatična situaciju u Budvi, kao i u čitavoj zemlji, dokazuje da je Crna Gora krenula stramputicom, da je režim izgubio svaki dodir sa stvarnošću, a šef režima pokazao da je neuračunljiv.

Radunović ocjenjuje da je i ovim bezumnim i nasilnim postupanjem režim pokazao da ne može da se nosi sa opozicionom voljom građana, niti sa djelovanjem ujedinjene opozicije.

„Ova krađa im neće proći. Oni su na ovaj način djelovali zato što su svjesni da su u Budvi izgubljeni, i ne mogu nikad više imati preko 30% glasova. Oni danas ovim bezumnim činom ne šalju poruku Budvanima, već žele da zaplaše čitavu Crnu Goru“, smatra Radunović.

On ocjenjuje da je veoma bitno da opozicija i građani reaguju adekvatno na teror aktuelne vlasti, te da svak ima veliku ulogu.

„Danas kako se budemo ponašali, tako ćemo proći u svakom odmjeravanju snaga sa DPS-om. Moramo im pokazati zube.“.

Rekao je sa je pola poslanika DF-a već u Budvi, a pola je ostalo da građanima prenesu stavove o svemu što se dešava. Svakako će i druga svi ostali uskoro biti u Budvi.

„Pozivam sve građane Budve i Boke kotorske da vršimo pritisak na režim, koji neko naziva ustaškim a neko mafijaškim… Ja lično mislim da je on gori od svega toga.“, zaključio je Radunović.

Komentari (5)

Muzafer

17.06.2020 15:34

A šta će krezubi da pokažu?

deda

17.06.2020 20:53

Krajnje je vreme tu mafijasku bandu rasturiti.

boki

18.06.2020 07:10

Prebijanje srba u CG to postahe normalno u regionu.Sta bi bilo da se u Srbiji desi da policija gazi po crnogorcu Hrvatu albancu svi bi skocili i napali Srbiju .Dokle ce srbi biti svagde zrtva.U Srbiji je vise crnogoraca koji su godinama napustali CG i svoju egistenciju kariheru gradili u Srbiji .Vecina tih crnogoraca i ako u Srbiji zive lagodno podrzava Milov rezim .Okrenimo se svi Srbima i Srbiji i nemojte da molimo Cg da otvori granice na more u Cg nebi isao da mi dadu sve besplatno ima lepih

jura

18.06.2020 11:49

@boki - Biti će te žrtve dok ne shvatite da ne možete biti gazde na tuđem.

Srbin12

18.06.2020 10:54

Meni jedno nije jasno, kako se pojedini Crnogorci ponasaju prema nama Srbima, kao da smo neprijatelji, mi smo bre jedan narod, kako moze da im bude blizi Albanac, Siptar i ostali to mi nikako ne ide u glavu, msm da se Njegos prevrce u grobu trenutno!