Kamiondžija
Printscreen
Kamiondžija

Printscreen

Kamiondžija, Foto: Printscreen

- Ja sam Almir iz Srebrenika, dolazim iz Nemačke, i evo dobio sam neki obrazac da ispunim. Ne znam šta je u pitanju... Al', ciganluk je neki, patnja za šofere samo. Šest dana sam boravio, nije me ničega strah. Mi vozači, nas ničega nije strah, mi smo obični paćenici - rekao je Almir i na pitanje da li će se pridržavati propisanih mera izjavio:

- Pa najverovatnije da se neću pridržavati, jer ja sam zdrav, osećam da sam zdrav, čega ću da se čuvam - rekao je Almir.

Što se naše zemlje tiče, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica vlade Ana Brnabić razmotriće pitanje mogućnosti "hermetičkog" zatvaranja granica. To će značiti potpunu obustavu putničkog saobraćaja i apsolutnu zabranu ulaska u Srbiju.

Kako saznaje Alo.rs, predsednik Vučić objaviće ovu odluku tokom svog obraćanja u 18 časova. Ovu mogućnost još sinoć je najavila premijerka Brnabić, ističući da se i ona, ali i predsednik države zalažu za zatvaranje granica.

Komentari (4)

Dragiša

19.03.2020 15:45

Treba ga zaključati sa pedofilima.

Sladjan

19.03.2020 15:46

Ajde frajeru kazi puno ime prezime, odakle si,ja cu te prijaviti policiji odmah!!!!ajde ako imas mu..!

branka met

19.03.2020 15:57

E, međede jedan! Dobro je da misliš da si zdrav, ali da li će ostati zdravi ovi sa kojima se sastaješ? Misliš samo na sebe, za druge baš te briga. Idi ti lepo u karantin i ne pravi se važan i ispoštuj procedure koje važe za sve građane. Ne vrti se svet oko tebe.

Mira

20.03.2020 06:25

Take osione Treba odmah u najstrezi karanti, a kasnije u zatvor.