ALBANCI SE UROTILI PROTIV MILA Počinje cepanje Crne Gore!

Oni su rešili

Milo Đukanović
Milo Đukanović, Foto: EPA-EFE/MALTON DIBRA

Nacionalni savet Albanaca u Crnoj Gori pozvao je sve političke subjekte te nacionalne manjine i njihove vođe da nastupe zajedno na predstojećim parlamentarnim izborima, navodeći da veruju da je to želja većeg dela albanskih birača u Crnoj Gori.

"Red je da se objedinjavanje nacionalnih subjekata bude oko političke platforme, koja će obuhvatiti sve probleme sa kojima se danas suočavaju Albanci u Crnoj Gori, prema prednostima od sačuvanja nacionalnog identiteta, sprečavanja asimilacije, proporcionalnog i dostojanstvenog predstavljanje u institucijama", naveli su iz Saveta Albanaca, prenosi RTCG.

Oni su objasnili da će ista platforma biti i preduslov za učestvovanje Albanaca u budućoj vlasti u Crnoj Gori, a to mogu biti neka od načela na kojima treba da se gradi sporazum i vera albanskih glasača u Crnoj Gori, za zajedničku nacionalnu listu za buduće parlamentarne izbore.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Mrčo
  02/07/2020 - 10:02
  Crnu Goru možeš podijeliti na Crnu i na Goru.
 • Korisnik: Zoran
  02/07/2020 - 09:07
  Smesno. Tvrde pazar tj cekaju da vide koliko ce para Milo da ponudi da glasaju za njega. Vec vidjeno.
 • Korisnik: Micko
  02/07/2020 - 01:17
  Tako mu i treba! Kad se neko zarad vlasti odrekne svog naroda (a mi jesmo jedan narod - priznali ili ne), kad se odreknes vere, a u celoj drzavi naroda koliko ima Novi Beograd.... pa sta ocekujes?
 • Korisnik: Eni
  01/07/2020 - 21:57
  Najbolji bi bilo da makedonija I republika srpska da se spoji zajedno Sa srbijom
 • Korisnik: Vladimir
  01/07/2020 - 14:01
  Uraditi sve isto što je Crna Gora uradila Srbiji. Srbija treba da je prva koja će podržati i priznati ocepljene entitetere Crne Gore. Sve crnogorske pro srpske partije treba da podrže borbu za prava Albanaca i na njihovo priključenje matici Albaniji. To ne bi sa stanovišta Crne Gore bilo mešanje u unutrašnja pitanja te države jer je to isto uradila Srbiji.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi