Milo Đukanović
Tanjug
Milo Đukanović

Tanjug

Milo Đukanović, Foto: Tanjug

Crnogorska policija nije odobrila održavanje "patriotskog skupa" na Cetinju, planiranog za 13. februar.

Skup je najavila "Crnogorska kulturna mreža", koja je obezbedila i besplatan prevoz iz 11 crnogorskih gradova. Kako su naveli iz te organizacije, "skup nije zamišljen kao pandan litijama", već kao "skup na kom će biti iskazan revolt" zbog navodnog "napada na Crnu Goru".

Milo Đukanović

EPA

Milo Đukanović, Foto: EPA

- Postupajući po zahtevu za održavanje javnog okupljanja od 7. februara 2020. godine podnetom od strane NVO "Crnogorska kulturna mreža" iz Nikšića, policija je donela rešenje i u skladu sa zakonom nije dozvolila održavanje javnog okupljanja u pokretu u Cetinju - saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

"Crnogorska kulturna mreža" planirala je okupljanje građana na Dvorskom trgu na Cetinju u 18 časova, a 20 minuta kasnije planirano je obraćanje govornika. Takođe, bila je planirana šetnja Bajovom i Njegoševom ulicom do Dvorskog trga u 18.35 časova, dok je od 19.10 bio predviđen kulturno-umetnički program.

Komentari (3)

Ruza

10.02.2020 17:59

Ajde Milo spremi se za penziju, previse si vladao i posvadjao bracu.Ako jos uvek imas obraza prepusti presto.

boki

11.02.2020 16:26

@Ruza - Ma nije njemu vise do prestola nego kako da izvuce zivu glavi i dobije amnestiju za sve lose stvari sto je činio drzavi i narodu jer ako mu drzava sudi ima para kupice slobodu kao Sveto Marović ali ako mu narod sudi neće mu biti dobro.

нормалан

10.02.2020 18:40

Мислим да је ово обично фингирање. Замазивање очију. Биће то одржано гарант.