Čika Toni oduševio region
Printscreen
Čika Toni oduševio region

Printscreen

Čika Toni oduševio region, Foto: Printscreen

“Mislimo da je fantastičan lik, a budući da imamo zaista savremene, atraktivne krojeve koji na svakome stoje dobro, mislimo da bi gospodin Toni bio odličan primer kako naša odela mogu odlično stajati i ljudima starije životne dobi. Toni ima fantastičnu energiju”, rekao je predsednik “Varteksa”, Nenad Bakić.

Pročitajte još:

 

Toni nije mogao sakriti svoje oduševljenje.

“Ja ću raditi kako god njima odgovara. I pre sam radio za “Varteks”, ta je kompanija uvek bila na glasu, ona ne sme propasti i ja ću pomoći kako god budem mogao. Novac mi uopšte nije bitan, ne zanima me novac, želim pomoći da “Varteksu” krene posao, radiću i dan i noć ako treba. To je kvalitet od pamtiveka”, u jednom dahu je za ispričao simpatični penzioner.

 

“Ja sam u mladosti radio za mnoge kompanije, radio sam i za “Kamensko” i za “Varteks”. To je pre sve bilo drugačije, taj posao manekena, bilo bi dovoljno da se središ, prošetaš i tamo bi te zapazili ovi ljudi koji traže modele”, ispričao je Toni kako se u mladosti počeo baviti manekenstvom.

“To je bilo tako, prošetaš se po kafani i neko te pronađe”, kaže.

Podsećamo, Toni je postao najpoznatija osoba poslednjih dana u Hrvatskoj, ali i regionu nakon što su ga novinari uhvatili u šetnji Cvetnim trgom i pitali ga za mišljenje o gripu.

“Ne postoji grip, zlato moje, 82 godine, nikad bolestan, nikad kod doktora. To zapamtite svi. Sramota, penzioneri su uništili zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli… Vežbaj, p*zd* ti m*terin*”, poručio je vitalni penzioner.