SPISAK SE ŠIRI Milova mafijaška vlast prisluškivala još ljudi iz opozicije

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović je rekao da se juče pokazanim spiskom prisluškivanih ne završava broj osoba koje su nezakonito praćene i prisluškivane

Milo Đukanović
Milo Đukanović, Foto: EPA/BORIS PEJOVIC

- Takođe, ovo se odnosi samo na prošlu godinu, a nas neke prate danonoćno od 2015. godine. Iako smo mi, iz Demokratskog fronta, godinama ukazivali i dokazivali da živimo u zarobljenoj državi, čije su institucije samo poluge za kontrolu privatnog posjeda Mila Đukanovića i njegovih rođaka i prijatelja, nekim analitičarima i NVO aktivistima je bila potrebna ovakva potvrda, da bi mogli da shvate da u Crnoj Gori nije trebalo očekivati da ‘institucije sistema’ rešavaju zločine i razna kršenja sloboda i prava najistaknutijih opozicionara, jer su ih neke od tih ‘institucija’ i produkovale - kazao je poslanik DF-a.

Rekao je da nije iznenađen, ni uvrijeđen time što su ga tajni agenti pratili.

- Već ponosan što me je takav režim doživljavao kao neprijatelja. A oni koji su iznenađeni i koji su Đukanovićevu Crnu Goru svrstavali u red naprednih zemalja, pa nas učili kako treba verovati njegovim institucijama, neka se sad stide - rekao je Radunović.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi