Split
Shutterstock
Split

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Nakon Zagrepčanke kojoj su u Trogiru izmet razmazali po kvaki automobila i pokidali brisače, medijima se javio još jedan čovek iz Solina koji je doživeo istu stvar.

Pročitajte još:

- Meni su četiri stakla na levoj strani 'renoa' bila zamazana izmetom. Nisam to fotografisao, samo mi je bilo na umu da što pre dođem do perionice i skinem to s auta - priča Solinjanin.

Automobil je parkirao na lokaciji Balančane kraj stambenih zgrada. "Reno" je na tom mestu bio tri dana, a on misli da se to dogodilo zato što je njegov auto nekome smetao.

Inače, tokom vikenda jedna Zagrepčanka koja je s porodicom letovala u Trogiru, na svom je Fejsbuk profilu objavila da joj je neko kvaku na automobilu namazao izmetom i usput pokidao brisače.

Hrvati

AP Marko Drobnjakovic

Hrvati, Foto: AP Marko Drobnjakovic

I ona kaže da je auto stajao na istom mestu tri dana, a "domaćinima" je poručila: "Dragi Dalmoši, ne morate se brinuti, više nećemo trošiti novac kod vas. Bila je vanredna situacija, korona i to, verujte, da sam mogla bez karantina, otišla bih na Azurnu obalu ili Grčku….".

Ona je za Večernji list ispričala da je iz Zagreba otišla u Trogir sa prijateljima na tri-četiri dana, a da su auto ostavili u sredu u kvartu na regularnom parking- mestu.

- Kada smo došli do auta u subotu našli smo ga u takvom stanju s očiglednom porukom da nismo dobrodošli. Policiji nismo prijavljivali jer nema smisla. U blizini nema nadzornih kamera, sumnjam da bi našli svedoka, a i policija ne bi istraživala takav slučaj. Izmet smo odmah počistili, a brisače ćemo popraviti sami - ispričala je.

Preporučujemo:

Komentari (2)

Kkk

10.08.2020 21:29

Zakrzljala nacija.

VladimirR

11.08.2020 08:19

Kak su samo domišljati i šarmantni ti Croati?