HOROR KOD HOTELA JADRAN Pijana grupa muškaraca bacila čoveka u more, vikali mu "Mulac, šta glumiš", dok se davio i umirao

Iz policije su rekli da uviđaj traje, da je nesrećni ćovek star četrdesetak godina, te da je u incidentu učestvovalo više osoba

Rijeka
Rijeka, Foto: Alo.rs/V.Đ.

Riječka policija za Jutarnji list je potvrdila da je sinoć na plaži na Pećinama kraj hotela Jadran došlo do utapljanja muškarca. Nisu hteli da navode detalje, samo kažu da uviđaj traje, da je nesrećna osoba u 40-im godinama života, te da je u incidentu učestvovalo više ljudi.

Novi list, ali i jedan svedok celog događaja, navode da je nesrećnog čoveka u more gurnula grupa muškaraca koji su se u tom trenutku nalazili na plaži.

- Kao i uvek pa tako i danas odlučio sam nakon treninga da odem na more radi rekuperacije. Prilikom dolaska na Pećine (stene blizu Jadran hotela) uočio sam vidno pijanu ekipu od njih četiri, pet koji su imali oko trideset, četrdeset godina.

Nakon nekoliko minuta ista družina dolazi i guraju svog “prijatelja” nasilno u more.

Iako se na prvu činilo da je sve u redu jer je čovek nastavio da pliva, nakon samo dvadesetak sekundi telo je postalo beživotno.

Pošto je teren sam po sebi loš (duboko more i samo stene) odlučio sam da pomognem čoveku. Nekako smo ga izvukli van i okrenuli ga na bok, pulsa nije bilo.

U tom trenutku dolazi hitna pomoć i kreću s reanimacijom, ali nažalost bilo je prekasno. Kada sam davao iskaz policiji dobacivali su mi 'mulac, šta glumiš', 'nemoj da podivljam pa će gospoda policija morat’ pucat’ po meni'.

Kako sam čuo, isti ti ljudi imaju deblje policijske dosijee pa čak i zatvorske.

Jedan život je izgubljen, ali se nadam da će odgovorni znati da kazne ovo, napisao je A. V. na Facebooku.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi