MILO IZDAO NAREDBU Uhapšen sekretar grada Beograda zbog trobojke!

Crnogorska policija uhapsila je sekretara Sekretarijata za poslove legalizacije objekata grada Beograda Nemanju Stajića i još tri osobe zbog srpskih trobojki na graničnom prelazu Ranče

Milo Đukanović
Milo Đukanović, Foto: EPA/BORIS PEJOVIC

Policija ih je na granici maltretirala celi dan iako nisu napravili nikakav prekršaj.

Stajić je za BORBU kazao da su krivi što su Srbi.

- Priveli su nas i maltretirani samo zato što smo Srbi. Od 11 sati su nas držali kao kriminalce. Oduzeli su nam dva vozila novac i laptopove i srpske zastave, bez ikakvog obrazloženja. Mi smo krenuli u privatnu posjetu u Pljevlja. Ni jedan jedini prekršaj nismo napravili, a kamoli krivično djelo. Jasno nam je da režim Mila Đukanovića nastavlja sa progonom Srba. Ni čašu vode nam nisu dali da popijemo. Na samoj granici su nas držali više od sat vremena - rekao je Stajić.

Dodaje da su ga vređali samo zato što je Srbin.

- Progon Srba se nastavlja, na delu je hajdučija Mila Đukanovića - dodaje on.

BORBA objavljuje snimak na kojem se vidi carinik koji nosi lap topove i srpske zastave, a na molbu da ih vrati u automobil, carinik odbija to da učini.

- Molim vas stavite mi to u auto, ja ne znam šta vi tu možete da ubacite, ili ne ubacite - čuje se na snimku.

Pored Stajića, detaljno su kontrolisani i privedeni i državljani Srbije Raško Pleskonjić i Mileta Mitrović i Pljevljak Radosav Šljivančan.

Pleskonjić je ranije kazao da se u CB Pljevlja nalazi već tri sata i da mu nije jasno zbog čega je toliko zadržan zbog par zastava koje su tu slučajno bile.

- Redovnom kontrolom su pronašli nekih desetak zastava i ništa više. Zastave su u automobilu slučajno stajale već duži vremenski period. Zadržavaju nas nepotrebno evo već četiri sata, a najvjerovatnije će oduzeti i automobil radi navodne provjere - kazao je on.

BONUS VIDEO: 

Povezane vesti

 • Korisnik: Djoka
  26/01/2021 - 17:37
  Što idete tamo...
 • Korisnik: Nada
  26/01/2021 - 13:11
  Djukanovic i njegova banda je toliko siromasna da zaplenjuju laptopove i automobile a zastave verovatno ce okaciti na svojim kucama - hahaha. Pa Crna Gora je banana drzava vec odavno i nadam se da im u leto Srbi nece puniti kasu ! Ovo je Djuki poslednji trzaj !
 • Korisnik: tante
  26/01/2021 - 11:36
  Puna je Srbija "đetića" pazite braćo, Srbi samo ugledne.
 • Korisnik: šane
  26/01/2021 - 11:28
  ne prestavljajte ga tako, sam je sebi mrzn8ji od sluke, kako ga trpi porodica
  • Nada @šane
   26/01/2021 - 14:33
   Nauci bre da pises da bi razumeli tvoj komentar !
 • Korisnik: Beogradjanin
  26/01/2021 - 11:13
  Tako i treba. Zato oni kod nas rade sta hoce. Imaju veca prava nego mi. Primer, komsija Crnogorac, parkira auto njegov i zenin ispred trafoa,gde se ne placa. Niko od nas ne moze da parkira tu. Niko ne ame da ih pomeri. Pauk dodje i ne podigne uh. Zato i treba da nas sutiraju uz CG.
  • Nada @Beogradjanin
   26/01/2021 - 14:36
   Samo jos budala trosi svoje pare u Crnoj Gori pored tolike Zemaljske kugle ! Jebes more koje je puno fekalija i Djukanovica koji je opljackao sve sto se moze opljackati !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi