POOŠTRENI USLOVI ZA ULAZAK Crna Gora izdala sramnu naredbu, uvela nove mere za građane Srbije

Bruka i sramota

Milo Đukanović
Milo Đukanović, Foto: Tanjug

Crnogorsko Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti (NKT) odlučilo je da zbog složene epidemiološke situacije u Srbiji pooštri uslove za ulazak u Crnu Goru iz Srbije osobama koji dolaze nekomercijalnim i povremenim vazdušnim saobraćajem (tzv. generalna avijacija), saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

"Prilikom ulaska u Crnu Goru, putnici i posada vazduhoplova moraju da poseduju negativan rezultat PCR testa na SARS-CoV-2 ne stariji od 72 sata, izdat od registrovane laboratorije, u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore", navodi se u saopštenju Vlade Crne Gore.

U saopštenju koje su prenele podgoričke "Vijesti" dodaje se da putnici i posada, ako borave u Crnoj Gori, moraju da poseduju i rezervaciju u hotelskom smeštaju.

"Operator vazduhoplova mora da 48 sati pre planiranog dolaska da podnese operatoru aerodroma na koji planira sletanje zahtev za odobrenje leta koji, pored redovnih informacija, mora sadržati ime i prezime putnika i posade, ako boravi u Crnoj Gori", piše u saopštenju Vlade Crne Gore.

Operator aerodroma zadržava pravo da odobri ili ne odobri let, navodi se u odluci NKT.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Matori
  13/07/2020 - 15:25
  Zašto se bavite više tom Crnom gorom i onako su nebitno!
 • Korisnik: rea
  12/07/2020 - 12:41
  Neka uvode kakve hoće mere,ionako im nijedan pametan čovek neće otići!!Udaviće se u sopstvenoj zlobi i mržnji prema braći!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi