Vladika Joanikije
Printscreen
Vladika Joanikije

Printscreen

Vladika Joanikije, Foto: Printscreen

- Ono što je bio Hitler za Jevreje, to je lično Joanikije za Crnu Goru i Crnogorce… Znate li, gospodo, da se svuda u svetu verski fanatici trebe i pogubljuju, od Jemena, Irana, Iraka, Sirije do Libije i Egipta - napisala je osoba pod pseudonimom Đordano Bruno. Milov bot je svoj pamflet završio još strašnijim pretnjama.

- Ili će Joanikije da pokori i uništi Crnu Goru i sve narode tamo sem jednog, ili će biti pogubljen u skorije vreme. Biraj Crna Goro, hoćeš li da živi samo jedan krvoločni bradfati udbaški pop ili ceo narod u Crnoj Gori. Odluči se, sad ili nikad – stoji na kraju Mlađenovićevog teksta.

Milutin Mlađenović je prošle godine pozvao na vojnu akciju „Oluja“ protiv Srba u Crnoj Gori, podvukavši da sve koji nemaju crnogorsko državljanstvo treba trajno proterati.

- Nema druge, Crna Gora, ako hoće da preživi, mora da napravi svoju #OLUJU i to organizovano i da traje najviše 24 sata. Za početak sve osobe koje nemaju državljanstvo CG, a učestvuju u ovom terorizmu, proterati trajno i staviti na crnu listu ulaska u Crnu Goru - napisao je Mlađenović, što je naišlo na opšte zgražavanje u srpskoj javnosti. Osim toga, on se fotografisao praveći rukama dvoglavog orla, što je obeležje Šiptara.

Milo Đukanović

EPA

Milo Đukanović, Foto: EPA

 Vučić danas odgovara Milu

Predsednik Srbije razgovarao je četiri sata sa svojim saradnicima o tenzijama u Crnoj Gori, a danas će se sastati s patrijarhom Irinejom. Nakon tog sastanka Srbija bi trebalo da uputi jasan i nedvosmislen odgovor Milu Đukanoviću, koji je najavio formiranje nove crkve za pravoslavne Crnogorce, što bi bio jedan od najjačih i najopasnijih udara ne samo na SPC nego na Srpstvo u celini. Prvi čovek Srbije juče je puna četiri sata s najbližim saradnicima razmatrao opasan scenario koji je na dvogodišnjicu svog mandata obelodanio predsednik Crne Gore. Njegov potez tumači se kao najava defakto ukidanja SPC kroz otimanje imovine i formiranje takozvane pravoslavne crkve u Crnoj Gori.

Amfilohije

Alo.rs/ Masanori Jošida

Amfilohije, Foto: Alo.rs/ Masanori Jošida

Amfilohije: Milo pravi satansku zajednicu

- Predsednik Crne Gore propoveda satansku crkvu i hoće Crnu Goru da pretvori u demonsku, satansku zajednicu - poručio je juče mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, podsetivši da „bezbožnici koji se odriču ćivota Svetoga Petra Cetinjskoga i krštene Crne Gore i svih Crnogoraca, svih Srba kroz vekove, hoće da stvaraju svoje satanske crkve“.

Srpski lideri na nišanu narko-klanova!

- Od države Crne Gore i njenih institucija ne tražim nikakvu zaštitu jer u njih nemam poverenja, jedino što mi je potrebno jeste dozvola za nošenje oružja mom obezbeđenju, mojoj braći i meni. Očigledno da je samoodbrana jedino preostalo sredstvo u kriminalno-koruptivnom sistemu koji je zarobio Crnu Goru. Ukoliko se pokaže tačnom informacija o atentatu na mene, jasno je da nalogodavce treba tražiti u Podgorici i političko-državnom miljeu, a pošto je crnogorsko pravosuđe sastavni deo ove hobotnice ruke - naglasio je Knežević.

 

Komentari (3)

Čuburac

20.05.2020 07:39

Tom Milovom obožavatelju i ostalim milogorcima treba oduzeti srpske pasoše i proterati ih u njihovu CG,šta rade u Srbiji koju mrze

sara

20.05.2020 09:58

Krivična prijava protiv tog hoštaplera koji preti smrću svešteniku i izaziva nemire!!!.

озна

20.05.2020 10:55

на колац тог нема реч са чиме би га упоредио.