Denis Vašurin
Printscreen
Denis Vašurin

Printscreen

Denis Vašurin, Foto: Printscreen

Denis Vašurin iz Rusije ima svakodnevni problem sa datumom svog rođenja.

Ni njemu doduše nije bilo najjasnije šta se dešava u periodu odrastanja, ali sad se uveliko navikao na sve. I uživa.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#простотак#нетхэштега

A post shared by Денис Вашурин (@denvashurin125) on Jan 22, 2020 at 4:53am PST

Denis je, verovali ili ne, rođen 1987. godine, dakle ima 33 godine! Iako mu niko ne bi dao više od 15, ovaj Rus kaže da mu je to često i simpatično, mada ne kada ga zaustave policajci uveče i pitaju što je tako kasno napolju i nije kući s mamom i tatom.

Živi u malom selu u Krasnojarsk regionu gde ga svi znaju, pa tamo nema zabune.

“Kada sam imao nekih 12-13 godina primetio sam da u odnosu na vršnjake ostajem isti. Roditelji su mi tada rekli da su primetili još u vrtiću da sam manji od ostalih, ali ni njima to nije smetalo. Mislili su, porašću. U recimo 14. godini prestao sam da rastem i razvijam se. Što je još interesantnije, to mi nije ni smetalo. Bilo mi je samo smešno na slici s mature što svi naspram mene izgledaju mnogo starije”, kaže Denis koji je intelektualno i psihički normalan i zreo muškarac.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

свадьба Жени и Алены

A post shared by Денис Вашурин (@denvashurin125) on Aug 14, 2016 at 5:19am PDT

Denis ima devojku već četiri godine i plan mu je da je uskoro zaprosi. Kako se znaju dugi niz godina, nije morao da joj objašnjava koliko je sličan glumcu Bredu Pitu iz filma “Neobičan slučaj Bendžamina Batona” koji će vam svima verovatno biti prva asocijacija dok budete čitali ovaj tekst.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Едем ?

A post shared by Денис Вашурин (@denvashurin125) on Jul 10, 2020 at 5:36am PDT

“Volim svoje telo, živim život punim plućima. Ne kajem se ni zbog čega, niti mi je krivo što nisam viši i ne delujem starije. Kad svi budemo napunili 60 ili 70 godina, to će mi biti velika prednost u odnosu na ostale”, kroz smeh konstatuje Denis.

PROČITAJTE JOŠ: