RUSKI EKSPERT OTKRIO Na nekoj od ove TRI LOKACIJE počinje Treći svetski rat!

Konstantin Sivkov, ruski vojni eskpert govorio je o tri kritične geografske tačke na kojima u bliskoj budućnosti može doći do rata Rusije i SAD, piše Ria Fan.

Sivkov
Sivkov, Foto: Printscreen

- Prva tačka je Pridnjestrovlje. Ako se uvede zatvaranje granica sa Ukrajinom i Moldavijom, a tamo sada sede neprijateljski režimi, onda će Rusija morati da probije koridor kroz Odesku regiju kako bi obezbedila smeštaj za sve stanovnike Pridnjestrovlja - rekao je Konstantin Sivkov.

On je dodao da će, ako Rusija preduzme takav korak, doći do rata, gde će NATO moći da interveniše navodno u ulozi branioca demokratije i suvereniteta Ukrajine i Moldavije. Posle toga, NATO može Rusku Federaciju da predstavi kao agresora.

- Druga tačka je Novorosija. Danas su oružane snage Ukrajine ozbiljno povećale svoj vojni potencijal i, sudeći prema odlukama tima Zelenskog, neprijateljstva u ovom regionu mogu početi na proleće - rekao je vojni ekspert.

Treća tačka u kojoj trenutno još uvek nema stabilnosti su Abhazija i Južna Osetija, primećuje Sivkov.

- Iako Gruzija u ovom trenutku nije sposobna za odlučnu akciju, ako se pažnja Rusije skrene, na primer, na Novorosiju, tada u ovom regionu može započeti neki pokret - rekao je Sivkov.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi