reper
Youtube/Printscreen
reper

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Žena ukrajinskog repera Endija Kartrajta uhapšena je nakon što su delovi njegovog tela nađeni u njihovom stanu u Sankt Peterburgu. Telo je navodno bilo raskomadano, organi izvađeni i stavljeni u frižider.

Pročitajte još:

Marina Kokhal tvrdi da je 30-godišnji reper umro od predoziranja drogom. Tvrdi da je želela da on nestane kako ga se ljudi ne bi sećali po neslavnoj smrti, a onda je priznala da je raskomadala njegovo telo.

Kako se navodi da portalu "Fontanka", policija je informisana nakon što je Kokhal kontaktirala svog advokata za savet, objašnjavajući da je Kartrajt umro četiri dana pre toga od predoziranja.

Delovi tela nađeni su u stanu u Sankt Peterburgu u pet različitih kesa, sve u frižideru. Žena je objasnila policiji da je želela da sakrije telo kako bi "jednostavno nestao", te niko ne bi znao da je umro od predoziranja.

Kokhal i reper, čije je pravo ime Aleksandar Juško, imaju malo dete, navode ruski mediji. Ukoliko istraga pokaže da Kokhal nije govorila istinu najverovatnije će da bude optužena za ubistvo, a ukoliko se utvrdi da je govorila istinu biće optužena zbog "nasilja nad mrtvim telom".

Neki mediji pišu da su delovi tela "isečeni perfektno, da su organi oprani u mašini". U zločinu joj je navodno pomogla njena majka, pre nego što su očistile stan.

Prema infomacijama, prve analize pokazale su da u telu repera nije bilo tragova droge.

Kartrajt je dobro poznati reper u Rusiji. Rođen je 1990. godine u ukrajinskom gradu Nižin, a dvehiljaditih se preselio u Sankt Peterburg.

Preporučujemo: