TOMPSON JE PASTIRSKI PEVAČ Poznati voditelj osuo paljbu i progovorio o skandalu koji trese Hrvatsku
Foto: Ilustracija

Podsećamo, nakon što je u RTL-ovu istraživačkom magazinu "Potraga" emitovan prilog o slučaju Tompsona koji je, kako tvrde komšije, prisvojio krov susedne zgrade i na njemu uredio terasu

Tompson je Derifaj optužio za neovlašćen upad na njegov posed za potrebe snimanja reportaže, a potom je putem društvenih mreža izneo niz uvreda i pretnji na njen račun.

TOMPSON JE PASTIRSKI PEVAČ Poznati voditelj osuo paljbu i progovorio o skandalu koji trese Hrvatsku

Foto: Youtube/Printscreen/Crorec

 

 

Derifaj je zbog pretnji pokrenula i krivični postupak, a na celu situaciju osvrnuo se i Zoran Šprajc koji je stao u obranu koleginice Danke Derifaj nazvavši Tompsona pastirskim pevačem. 

– Na Fejsbuku uredništva Marka Perkovića Tompsona i drugim raznim portalima obožavatelji ljubav prema ovom pastirskom pevaču i njegovim nekretninama i dalje iskazuju kako drukčije nego mržnjom prema koleginici Danki Derifaj. Svašta se tu može pročitati, od najprimitivnijeg prostačenja do pretnji smrću i lomljenja kostiju. Takvo pisano nasilje na društvenim mrežama gotovo već postaje normalno. Iskazuju ga jednako zagriženi antivakseri kao i jednako zagriženi ustašofili. Pri tome pozive na nasilje i mržnju ispisuju ljudi s imenom i prezimenom i nikome ništa – rekao je Šprajc.


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading