GDE ZA NOVU GODINU? Ova tri grada u Crnoj Gori nude nezaboravan provod
Promo

Zimska sezona u Tivtu poslednjih godina postaje sve više interesantna za posetioce. Praznične radosti na rivi Borovog grada su nešto što nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Glavni novogodišnji program rezervisan je za koncerte poznatih domaćih i regionalnih izvođača, kao što su Indira eks Colonia, Željko Bebek i Danijel Alibabić.

GDE ZA NOVU GODINU? Ova tri grada u Crnoj Gori nude nezaboravan provod

Promo

 

Pored toga, februar je rezervisan za tradicionalni Lastovski karneval koji se održava u februaru u Donjoj Lastvi u Tivtu. Svake godine u karnevalskoj povorci nastupaju gradska muzika Tivta, kao i mažoretkinje iz raznih plesnih klubova.

Događaji koje preporučujemo tokom ove zime su: Luštica Bay Winter Dome 3. decembar – 15. januar – Svojevrsni zimski festival na šetalištu Marina Village, sa novogodišnjim ukrasima, štandovima i ukrasnim iglama, zvukom, vidom, ukusom i mirisom stvaraće pravu energiju božićne prestonice na obali.

Tokom svih festivalskih dana uživaćete u svojevrsnoj zimskoj bajci, sa posebnim akcentom na dečiji program, kreativne radionice, edukativne sadržaje, priredbe itd.

Zaliv Čedi Luštica nudi bogat program događaja, poput romantičnih večera, filmskih večeri i svečane novogodišnje večere uz raznovrsnu muziku i šampanjac u ponoć.

Božićni bazar hotela Regent Porto Montenegro održaće se dva vikenda u decembru, 17. i 18. decembra, kao i 24. i 25. decembra, a uz mirise će doneti i đakonije, božićne i novogodišnje ukrase domaćih proizvođača i kreativaca. i ukusna ponuda hotela Regent.

Tradicionalno, Božićni ručak biće organizovan 25. decembra i 7. januara.

Sadržajna praznična sezona hotela Regent Porto Montenegro ima za okosnicu doček Nove godine sa Džejlom Ramović u banket sali Teodo.

Regionalna zvezda u usponu uvešće goste u prvi dan Nove 2023. godine repertoarom svojih regionalnih i stranih hitova, uz elegantnu uslugu hotela Regent. Restoran Murano je adresa za goste koji su verni elegantnoj verziji prijeema uz finu večeru i živu muziku na klavijaturama.

Zimske Kotorske fešte

Turistička organizacija Opštine Kotor poziva na niz događaja - za doček Nove godne, na Trgu od oružja, nastupiće legendarni pevač Zdravko Čolić!

Pored toga, dan ranije organizuje se dečja Nova godina, gde će mališani imati priike da čekaju - Deda Mraza!

Na ovom događaju, koncert će održati pevačice Leontina i Ivana Peters, zajedno sa dečjim horom "D-mol".

GDE ZA NOVU GODINU? Ova tri grada u Crnoj Gori nude nezaboravan provod

Promo

 

Novogodišnja trka srednjoškolaca biće održava 28. decembra pod nazivom Festive run, dok najmlađi mogu da očekuju posetu Deda Mraza i vilenjaka vrtićima i školama od 20. do 30. decembra.

Drugog dana naredne godine, biće održana novogodišnja tombola u Gradskoj kafani "Dajmi", a 4.1.2023. održaće se dugo očekivani koncert SPD "Jedinstvo" u crkvi Svetog Nikole.

Popularna pevačica Jelena Zvicer održaće koncert 6. januara na Pjaci od kina, a svečanosti će se okončati na Trgu od oružja događajem Papalada ala maka.

Turistička organizacija Bar organizuje Barski doček Nove godine na trgu Vladimira i Kosare

Ovoga puta veoma atraktivan program trajaće duže, punih 7 dana, od 26. decembra do 2. januara.

Naši sugrađani i posetioci grada pod Rumijom imaće priliku da uživaju u koncertima regionalnih zvezda, poznatih kafanskih muzičara, bendova i di-džejeva, a neophodan je i dvodnevni program pripremljen za naše mališane.

GDE ZA NOVU GODINU? Ova tri grada u Crnoj Gori nude nezaboravan provod

Promo

 

Pored bogatog muzičko-zabavnog programa biće organizovan i novogodišnji bazar na kome će posetioci moći da degustiraju tradicionalne proizvode, hranu i piće na kućama i štandovima koji će se nalaziti na trgu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading