DVA KRITIČNA SCENARIJA OKIDAČ ZA TREĆI SVETSKI RAT Čovek koji je predvideo smrt kraljice Elizabete tvrdi da počinje - ove godine!
Foto: Shutterstock

Kreg Hamilton Parker, državljanin Velike Britanije, koji važi za "Novog nostradamusa", je objavio svoju prognozu za kalendarsku 2023. godinu i naveo je da će u ovoj godini početi Treći svetski rat! 

Otkrio je i šta će dovesti do njegovog početka, piše "Dejli Star". Parker, ili "novi Nostradamus", smatra da će doći do "slučajnog incidenta" na Tajvanu prilikom pada civilnog putničkog aviona.

Navodi da će posledice te nesreće da se odraze na ceo svet. U velikom intervjuu za "Dejli Star" je naveo sve detalje katastrofe koju predviđa u ovoj godini. Rekao je da "vidi" dva kritična scenarija koja bi mogla da se dogode - doći će do sudara dve vojne podmornice (nije naveo kojim državama bi pripadale te podmornice) ili da će se dva civilna putnička aviona "slučajno" zakačiti na nebu prilikom svojih letova.

Njegovo mišljenje je da je izvesniji drugi scenario a to je avionska nesreća. Prema njegovim rečima, ta nesreća će proizvesti sudar svetskih razmera koji će čak uvući i sile poput Rusije i Kine. Taj sukob bi navodno eskalirao u naredne dve godine. S obzirom na povećane tenzije u jugoistočnoj Aziji između Kine i Tajvana, on smatra da je taj sukob sve izvesniji.

Prema Parkerovim rečima, Kina će ostvariti bliže odnose sa Ruskom Federacijom, a to će se navodno odraziti na ceo svet. Za kraj je "novi Nostradamus" rekao da očekuje da će se formirati proširena, "Nova Kina".

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading