ZAJEDNIČKA ODLUKA Jeziv dogovor oca, majke i ćerke o ubistvu
Tanjug

Kako piše Yahoo News Morgan Daub (26) i njeni roditelji Džejms Daub (62) i Debora Daub (59) pronađeni su mrtvi na zemlji u dvorištu svoje kuće u okrugu Jork u Pensilvaniji, ujutro 25. januara, nakon što je policija reagovala na zahtev za proveru blagostanja od komšije.

Policijska uprava Zapadnog Mančestera je od tada saopštila da beleške ostavljene u kući ukazuju na to da je porodica nedavno donela "zajedničku odluku" da okonča svoje živote. Policija veruje da je Debora Daub pucala i ubila svog muža, a zatim ju je ubila Morgan, koja je izvršila samoubistvo. Policija je saopštila da nema znakova nasilnog ulaska ili borbe, kao ni dokaza da je neko drugi bio prisutan.

Istraga o smrti je zatvorena.

Ljudi koji su poznavali porodicu kažu da su u šoku i da im je srce slomljeno. Morgan su opisali članovi lokalne kuglaške zajednice kao stidljivu, tihu mladu ženu koja je bila bliska sa svojom majkom i takođe talentovanu i strastvenu kuglašicu sve dok ona i njena majka iznenada nisu prestale da posećuju prodavnice i staze za kuglanje u tom kraju pre nekoliko godina, oko početka pandemije.

- Morgan nije  mnogo pričala - rekao je Bret Stejbli, koji vodi profesionalnu prodavnicu u Bovlers Suppli-u u Jorku, u Pensilvaniji, gde su majka i ćerka bile dugogodišnje mušterije. Stejbli je rekao da veruje da je Morgan, koju je opisao kao "veoma krotka i tiha", ali i "veoma bistra", školovana kod kuće i da je njena majka često govorila u njeno ime.

Stejbli je rekao da je Morgan tokom godina držala časove kuglanja, a postala je društvenija kako je starila. Takođe je bila "prilično dobra kuglačica", rekao je.

Stejbli je rekao da se hrišćanska porodica koja ide u crkvu "nikada nije stidela da nikome kaže šta su njihova verovanja" kada su u pitanju religija i politika. Morgan i Debora "veoma, veoma velike" pristalice bivšeg predsednika Donalda Trampa, rekao je Stejbli.

- Bile su pakleno zaluđene Trampovom pobedom, kao da bi bio kraj ukoliko to ne učini - rekao je Stejbli, misleći na slučaj kada ih je video neposredno pre izbora 2020. godine, a nakon toga je prestao a ih viđa.

Komšija, koji je tražio da ostane anoniman iz straha od lične ili profesionalne odmazde u svom gradu, rekao je da je porodica bila "preokupirana religijom, posebno sa očeve strane". Prednje dvorište porodice je takođe bilo "pretrpano" pro-Trampovim političkim natpisima tokom izbora i natpisima protiv abortusa kada je Roe protiv Vejda oboren, rekao je komšija.

Teri Miler, vlasnik Suburban Bovlerama, rekao je da su Morgan i Debora dolazili u njegov centar za kuglanje nekoliko puta nedeljno. On je dodao da je Morgan odrasla na tom mestu.

- Za mene, samo gledajući njihov odnos, jednostavno su uživali, činilo se da provode mnogo vremena zajedno - rekao je on.

Ali Morgan i Debora su iznenada prestale da dolaze u toku 2019. godine, rekao je Miler.

Osvrćući se unazad, rekao je, bilo je "definitivno, definitivno čudno" što su njih dve prestale da dolaze.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading