VELIKA TUGA SE NADVILA NAD ROŽAJAMA Dve kuće zavijene u crno - zbog poledice stradala braća od stričeva
Foto: Printscreen/Facebook/Radio televizija Rožaje

Podsetimo, nesreća se dogodila prošle noći oko 22.30 sati na magistralnom putu Rožaje - Bać.

IZGUBILA KONTROLU NAD ''ŠKODOM'', UDARILA U ZAŠTITNU OGRADU 35-godišnjakinja iz Čajetine nastradala kod Prijepolja

''Tinejdžeri su se kobne večeri sreli u jednom kafiću u Rožajama i seli su zajedno da popiju piće, smejali su se i družili. U jednom trenutku krenuli su kući u selo pored Rožaja i seli u "audi". Međutim, kada su bili u blizini svojih domova, jedan od poginulih dobio je navodno poziv od majke koja ga je zamolila da se vrati do grada kako bi joj kupio neke namirnice'', kaže meštanin Rožaja i dodaje da su se mladići zatim vratili do grada.

''Mladići su odlučili da se vrate ka marketu i poginuli A. M. je navodno, kako se sumnja prilikom neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i sleteli su u reku Ibar'', dodao je on.

Poledica kumovala nesreći

Kako navodi meštanin Rožaja, sumnja se da je i poledica koja je bila na putu kumovala je nesreći.

''Poledica je danima na putu, a na tom delu magistralnog puta nema zaštitne ograde koja bi sprečila vozila da se odmah nađu u reci'', kaže sagovornik i ističe:

''Rasvete nema na tom delu puta, pa je i to dodatno doprinelo da mladići slete s puta pravo u hladan Ibar. Prilikom sletanja sumnja se da su se prevrnuli nekoliko puta, a njihovo auto je doletelo na nekih 20 metara u provaliju''.

Kako navodi naš izvor upoznat sa slučajem, kažu da su mladići bili izuzetno vredni, pošteni i da je sudbina učinila svoje.

''Dve kuće su zavijene u crno, velika tuga se nadvila nad Rožajama, i teško će ovo njihove porodice preživeti'', kaže naš sagovornik.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading