OVO JE GADAFIJEV SIN KOJI JE U BOLNICI U TEŠKOM STANJU Poznati je plejboj, tukao je i ženu i slugu
Profimedia

Televizija „Al Hadat” sa sedištem u Dubaiju navodi, pozivajući se na neimenovane izvore, da Gadafi boluje od naglog pada nivoa šećera u krvi, a tu vest preneo je Rojters.

Gadafi je inače prošlog meseca stupio u štrajk glađu u znak protesta zbog toga što se, bez suđenja, nalazi u zatvoru od 2015. godine, prenosi Tanjug.

On je u Libanu optužen za skrivanje informacija o sudbini libanskog šiitskog sveštenika Musa Al Sadra, koji je nestao 1978. godine tokom boravka u Libiji.

Inače, Hanibal Gadafi u medijima je poznat kao "bludni sin svrgnutog vođe". O aferama vezanim za njega pisali su mnogi mediji. Podećali ih su se tokom njegovog boravka u zatvoru u Libanu. Pišu da je kod kuće on pre svega upamćen po brojnim "škakljivim naslovima" koji su pratili njegovu sliku u medijima - nasilničko ponašanje i seks-skandali bili su njegova specijalnost.

hanibal gadafi

EPA/MOHAMED MESSARA

 

 

CNN ranije je pisao da on i njegova supruha Aline Skaf, manekenka žive u izobilju i u pravoj jazbini bezakonja. Među aferama vezanim za njih su pikanterije koje je otkrila dadilja, Shveiga Mullah, koja se brinula za Hanibalove mlade sin i ćerka.

Mula je rekla da su je tukli, izgladnjivali i više puta palili od ruku. Za Skaf, Hanibalovu ženu rekla je: „Odvela me je u kupatilo. Vezala mi je ruke iza leđa, a vezala noge. Zalepila mi je usta i počela je ovako da mi sipa ključalu vodu“, rekla je, imitirajući posudu sa vrelom vodom koja joj se sipa po glavi.

Inače, Hanibal uživa reputaciju plejboja. Poznato je da se zabavljao sa pop zvezdama, da je vozio Pošea i oduvek preferirao najotmjenije hotele.

Na Božić 2010. on je navodno napao Skaf u jednom londonskom hotelu, slomio joj nos, iako je ona kasnije rekla policiji da je pala. Hanibal je takođe uhapšen 2005. godine, nakon što je navodno udario Skaf i mahnuo pištoljem prema njoj dok je bila u osmom mesecu trudnoće. Zajedno, par je ranije optužen za premlaćivanje sluge u Ženevi.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading