ABAZOVIĆ EVAKUISAN IZ DISKOTEKE! Premijer u tehničkom mandatu usred incidenta u budvanskom klubu
Foto: Printscreen/Printscreen

Naime, najpre se pojavila vest da je Abazović napadnut tokom incidenta koji se dogodio preksinoć u veoma popularnoj budvanskoj diskoteci, a kasnije i vest da je evakuisan. Crnogorski portal CdM je juče objavio i video na kome se vidi kako Abazović odlazi iz popularne diskoteke. Tom prilikom je nekoliko mlađih osoba uzvikivalo „ua, ua!“ i „Milo, Milo“.

Abazović evakuisan iz diskoteke

Foto: Printscreen

 

Na video-snimku koji je crnogorski portal objavio prikazano je, dok Abazović sa obezbeđenjem odlazi, kako policajci izvode više osoba iz diskoteke. Vidi se i kako dva policajaca utrčavaju u diskoteku, a grupa mladića istrčava iz nje.

Očevici događaja ranije su za tamošnje medije istakli da su videli da je policija evakuisala Abazovića i da je privela više osoba.

- Delovalo je da je on napadnut jer ga je čovek psovao do ulaska u maricu. Intervenisalo je 15-20 policajaca sigurno - naveli su za crnogorske medije očevici događaja.

Abazović evakuisan iz diskoteke

Foto: Printscreen

 

Na pomenutom snimku se vidi i kako nekoliko osoba izlazi iz diskoteke kašljući, a iz policije su za crnogorski medij rekli da je u diskoteci upotrebljen sprej s nadražujućim dejstvom, ali tek kad je Abazović izašao iz diskoteke.

Policija Crne Gore potvrdila je da je došlo do incidenta u poznatoj budvanskoj diskoteci, i navode da Dritan Abazović nije bio ugrožen.

U momentu kada je premijer Crne Gore Dritan Abazović sinoć oko 2.30 napuštao diskoteku Top Hil u Budvi, dogodio se fizički sukob između dve grupe mladića, ali on ni u jednom momentu nije bio ugrožen, saopšteno je Portalu RTCG iz policije.

- Incident nema nikakve veze sa predsednikom Vlade, niti sa njegovim obezbeđenjem, niti je na bilo koji način njegova bezbednost bila ugrožena - saopštili su iz policije.

Kako su dodali, suzavac je iskorišćen da bi se suzbio sukob dve grupe mladića, ali to nema nikakve veze sa premijerom, njegovim kretanjem ili članovima njegovog obezbeđenja.

Podsetimo, mediji su najpre objavili da je Dritan Abazović napadnut u diskoteci u Budvi tokom nastupa Dina Merlina.

- Dritan je bio na nastupu Merlina, kada je jedan od posetilaca pokušao da mu priđe i napadne ga. Izneo je salvu uvreda, a potom pokušao da mu priđe - javili su mediji i istakli da je tom prilikom došlo do haosa, ali da je obezbeđenje Abazovića munjevito reagovalo.

Zašto bih se povlačio iz politike?

Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović poručio je pre desetak dana da želi da 44. vlada Crne Gore bude što pre formirana. On je tada novinarima rekao da se ne povlači iz politike i ako ne bude deo nove izvršne vlasti.

Na pitanje da li će se nakon formiranja 44. vlade povući iz politike, Abazović je odgovorio pitanjem.

- Zašto bih se povlačio iz politike... Ja sam u politici ostvario sve. U politiku sam ušao da bih dao doprinos da se Crna Gora menja nabolje i bude članica EU i u tom kontekstu želim da dam doprinos - rekao je odlazeći premijer.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading