konobarica
Foto: Alo/Shutterstock

Konobarica, koja radi u SAD, poslužila je starijeg čoveka i njegovu ženu, koji su „izgledali mlađe“, i pronašla poruku napisanu crnom olovkom dok je plaćala.

Restoran je tvrdio da je odbio da joj da napojnicu jer je konobarica pitala da li žele da podele račun od 65,80 dolara (56,18 funti). Na prednjoj strani računa je napisao: „Bez bakšiša jer je bilo veoma nepristojno pitati moju ženu i mene da li želimo odvojene čekove???“ Učitavajući snimak računa na Reddit, konobarica je dodala: „Imao je smelosti da ovo napiše mojom olovkom. Ona je dodala da je muškarac izgledao u svojim "kasnim 50-im" ili "ranim 60-im" - dok je njegova žena izgledala "mnogo mlađe".

Objava je dobila hiljade komentara - ali prijem je bio mešan. Mnogi ljudi koji rade i kao konobari su istakli da, osim ako mušterije ne traže da se račun podeli, obično ih ne traže. Međutim, anonimna žena je odgovorila: „Na mom poslu bi trebalo da pitamo da li su to odvojeni čekovi, a ne da pretpostavljamo da su zajedno. Imali smo par i neka deca su jednom došla da jedu. Server je doneo jedan ček i žena je počela poludela jer je server pretpostavio da su ona i muškarac još uvek zajedno.

„Ona je i dalje pričala o tome kako to što izgledaju kao porodica ne znači da su jedan ček. Zato pitamo jer želimo da sprečimo da se ta situacija ponovi.“

Međutim, većina komentatora bila je na strani postera foruma. Jedna osoba je upitala: "Zar nije standardna praksa da se pita da li je sve na jednoj karti ili ne? To me bukvalno pitaju svaki put kada sam sa više odraslih osoba." Drugi je dodao: "Kako do đavola treba da znaš? Video sam ljude koji izgledaju oženjeno, a koji su bili brat i sestra sa burmama."

Četvrti je prokomentarisao: „Haha, ne, venčani smo, jedan ček je u redu. Da li je to zaista tako teško? Razgovarajte o tome da imate ego", dok je drugi dodao: "Ovo je tako smešno, smešno. Ne mogu da verujem da postoje čak i takvi ljudi."

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading