Velika britanija
Foto: Alo/Printscreen

 Metju Vodel (35) je tada pokušao da natera prijatelje i porodicu Sare Albon da poveruju da je još uvek živa koristeći njen telefon i bankovnu karticu. Sud je čuo da je Vaddell podvrgla majku troje dece ludom napadu kada je gospođa Albone (38) jasno stavila do znanja da želi da raskine njihovu vezu.

Ali Vaddell je danas osuđen na doživotni zatvor na minimalnu kaznu od 32 godine nakon što ga je porota u ponedeljak proglasila krivim za ubistvo. Na suđenju se čulo kako je nasilnik udarao, šutirao, udarao i ugušio svog partnera na smrt. Zatim je otišao do krajnjih granica da sakrije svoj zločin – sakrivši Sarino telo u kofer koji je potom bacio u kantu za smeće u njenoj kući u Biglsvejdu u Bedfordširu.

Nakon izricanja presude na sudu u Lutonu, Sarina porodica je rekla u dirljivoj izjavi: „Nema reči koje bi opisali bol kroz šta nas je Metju Vodel doveo kao porodicu.

"Neopisiv bol sa kojim ćemo živeti do kraja života. Nikada nećemo razumeti zašto ili kako bi neko mogao da uradi tako užasan čin na tako bezosjećajan način."

Nakon što je ubio njihovu voljenu Saru, Vadel je rekla svojoj porodici da se leči u bolnici zbog njenog mentalnog zdravlja. Slao je poruke prijateljima i porodici pretvarajući se da je ona - ali su oni brzo posumnjali da nešto nije u redu zbog nepoznate gramatike i jezika koji se koristi u porukama.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading