žene
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Čovek koji je ostao nevin do 71. godine ispričao je o svojoj ogradi od 15 stopa (oko 4,5 metra), podignutoj da žene drži podalje.

Kalitdže Nzamvita se pre 55 godina zabarikadirao u svojoj kući iz straha od drugog pola i držao se podalje od javnosti. 

Ovaj 71-godišnjak je priznao da se "zaista plašio" žena koje dolaze u njegov dom, otuda i izolacija. Čak i kroz ovaj strah, lokalne žene su te koje održavaju čoveka u životu i pomažu mu da preživi.

plaši se žena

Foto: Youtube/Printscreen/ Afrimax English

 

 

Uprkos tome što živi sam i daleko od suprotnog pola, Kalitdže je našao da mu pomažu žene iz sela koje se plaše da će umreti ako ne intervenišu. Iako mu nabave namirnice, on ne pušta žene nigde blizu njega.

Rekao je: „Razlog zašto sam se zaključao ovde i imam ogradu na svojoj kući je zato što želim da budem siguran da mi žene neće prići bliže.

Neimenovana meštanka je rekla: „Čudno, iako se plaši žena, mi smo te koji mu pomažemo da dobije hranu i neke stvari koje su mu potrebne. Kada pokušate da mu pomognete, on ne želi da mu priđemo ni da razgovaramo. Umesto toga, mi mu dajemo stvari tako što ih bacimo u njegovu kuću, a onda on dođe i pokupi ih. Ne dozvoljava nam da mu se približimo, ali ono što nudimo ipak uzima iz daljine."

Ako primeti ženu na putu do imanja, Kalitdže se odmah zatvori unutra i zaključa vrata za sobom. Veruje se da prekaljeni neženja pati od ginofobije, iracionalnog straha od žena.

Simptomi se mogu pokrenuti samim razmišljanjem o ženama, što život čiveka čini prilično teškim. Napadi panike, stezanje u grudima, obilno znojenje, ubrzan rad srca i otežano disanje, svi su navedeni kao potencijalni simptomi.

Uprkos svakodnevnoj pomoći, žene u selu ne mogu da razgovaraju sa Kalitdžom, koji se kloni žena kada mu priđu, prenosi britanski "San".

BONUS VIDEO

@alo_portal Koje čudne nadimke Vi znate? Pišite nam u komentarima 👇🏻 #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #foryoupage #viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading