UPUCAO SNAJKU KOJA JE BRANILA SINA Radetu obustavljena istraga sa pokušaj ubistva, a evo i zašto
Foto: Alo/Foto: Alo!

Istraga je inače obustavljena četiri godine nakon slučaja koji je svojevremeno i policiju digao na noge, jer je osumnjičeni bio u begu, piše Srpskainfo.

Naime, prema podacima Visokog sudskog i tužilačkog saveta (VSTS) BiH banjalučko tužilaštvo je tokom 2021. godine obustavilo jednu istragu za krivično delo iz člana 124. stav jedan.

U pitanju je krivično delo ubistvo za koje je zaprećena kazna od pet do 20 godina zatvora. Tragom ove informacije istražili smo o kojem slučaju se radi, obzirom da mediji o tome nisu bili obavešteni.

– Okružno javno tužilaštvo Banjaluka dana 25. juna 2021.godine, donelo je naredbu o obustavi istrage protiv Popadić Rade, zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju i krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija počinjeno na štetu D.P, iz razloga, jer su postojale druge smetnje koje isključuju krivično gonjenje. Predmetna naredba je donesena u skladu sa članom 215. Zakona o krivičnom postupku Republike Srpske, jer je utvrđeno da je osumnjičeni Popadić Rade, preminuo - odgovorili su iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

BONUS VIDEO

 

@dosije.192 Stravičan prizor u centru Beograda: Sudar automobila kod Skupštine #dosije192 #beograd #fypシ #sudar #nesreca ♬ original sound - Dosije 192

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading