nesreća devojčica
Foto: Alo/Printscreen

Na snimku se vidi 32-godišnja majka kako nosi dete na rukama, spušta ga pored sebe i čučne. Devojčica stoji mirno, ali neočekivano, nekoliko sekundi kasnije, dete se izmaklo majčinim rukama i krenulo prema ulici. Iako je majka primetila opasnost i pokušala reagovati, izgubila je ravnotežu i pala.

Tragedija se dogodila kada je dete istrčalo na kolovoz, gde ga je odmah udario kamion. Hitno je prevezena u bolnicu, ali nažalost, preminula je na intenzivnoj nezi.

 

 

Ispostavilo se da je vozač kamiona, 57-godišnjak, bio trijezan, ali je unatoč tome poslat u istražni zatvor dok se ispituju okolnosti nesreće. S druge strane, majka preminule devojčice imala je alarmantnih 1,7 promila alkohola u krvi. Sada joj preti kazna do pet godina zatvora zbog nesavesnog ponašanja koje je dovelo do tragičnog gubitka života njenog deteta.

BONUS VIDEO

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad - Ewine Goelt

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading