SAMO JE HTELA DA ZATEGNE LICE Kad se probudila iz anestezije, nije mogla da veruje šta vidi (FOTO)
EPA/Juan Ignacio Roncoroni

Operacija u Americi koštala ju je 50.000 dolara, a kako je ranije u istoj klinici radila operaciju želuca, nije imala nikakvih sumnji.

- Ćerka i ja smo stigle u bolnicu i počele su pripreme za operaciju. Obeležili su markerom gde će mi zatezati kožu na nogama, rukama, grudima i stomaku. Dakle, sve je bilo spremno. U operacionu salu sam ušla oko 16 časova, ali sam iz iste izašla tek u pola dva nakon ponoći. Nešto nije bilo u redu -  pričala je Kimberli.

Tokom operacije otkazalo joj je plućno krilo

Kada se probudila, Kimberli kaže da je znala da nešto nije u redu i ispostavilo se da joj je tokom operacije otkazalo jedno plućno krilo.

Nakon što je zahvat završen, njenoj ćerki su zabranili posete nekoliko dana, a kada je shvatila šta se desilo, Kimberli je vrišteći dozivala ćerku. Uvidela je da ima ogromne grudi, ali i da joj je odrađeno brazilsko podizanje zadnjice.

 

 

 - Da živim i 500 godina, nikada ne bih poželela da uradim tako nešto -  navodi ona.

Kada je ćerka napokon uspela da dođe do nje, prepala se. Međutim, kada je pojurila da prijavi katastrofalnu grešku, iz bolnice ju je "izbacio krupan i naoružan muškarac", koji je bio obezbeđenje.

 - Ne samo da me je izbacio, šutnuo me i udario pištoljem u rebra. Kada me je izbacio iz bolnice, napolju je bilo oko 15 policajaca, koji su pojurili ka obezbeđenju. Pričali su na španskom, a jedan policajac je držao pištolj uperen u mene. Dozvolili su mi da uđem u taksi, ali mi niko od njih nije pomogao, iako sam bila u jakim bolovima od udaraca - opisuje ćerka Mitsi.

Potpisivanje dokumenta

Kako navodi, bolnica im je tražila dodatnih 2.500 dolara zbog produženog boravka, a Kimberli su naterali da potpiše dokument da je bila saglasna sa svim operacijama koje su joj odrađene.

Kada su se vratile u San Dijego, država im nije bila od pomoći, čak su ih ismejavali u policijskoj stanici.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading