OSETIO JE SVRAB U UHU I ODMAH OTIŠAO KOD LEKARA Nekoliko minuta kasnije izvadili su mu odvratnu grdosiju (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Neprijatnost i svrab u uhu na početku ovog bizarnog slučaja bili su jedini simptomi. Naime, muškarac iz Šangaja se probudio sa neugodnim osećajem. Postao je zabrinut zbog čega je odlučio da je vreme da potraži pomoć lekara. Otišao je kod doktora na čišćenje ušiju kako bi bar malo ublažio svoju nelagodu.

Doktor koij se bavi čišćenjem ušiju, Tijan, ​​započeo svoj rutinski pregled, ali ga je dočekalo neočekivano iznenađenje. Na svoj šok i zaprepašćenje, pronašao je živu bubašvabu ugnježdenu duboko u čovekovom ušnom kanalu.

OSETIO JE SVRAB U UHU I ODMAH OTIŠAO KOD LEKARA Nekoliko minuta kasnije izvadili su mu odvratnu grdosiju (VIDEO)

Foto: Shutterstock

 

 

Bubašvaba je pronađena u čovekovom uhu

Doktor tvrdi da iako ima dugogodišnje iskustvo, nikada se nije sreo sa ovako neobičnom situacijom. Zahvaljujući veštini i preciznosti koju ima zbog godina rada unazad, pažljivo je koristio specijalizovane alate kako bi izvadio bubašvabu iz čovekovog uha.

Nakon što je bubašvaba sigurno uklonjena iz uha, njegova nelagoda je nestala gotovo odmah.

BONUS VIDEO

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading