Kanibalizam
Foto: Printscreen/Printscreen/ TikTok

Ona je u snimku, koji je za sada pogledalo preko milion ljudi, otkrila šta se njenoj poznanici desilo kada umalo da je kanibal pojede.

-Ljudi, ovo je najluđa priča koju sam čula, moram ovo da podelim sa vama. Zbog ovakvih stvari morate da vodite računa sa kim flertujete. Jedna devojka, nazvaću je Natali, otputovala je u inostranstvo. Nekoliko dana je bila u toj zemlji kada je upoznala tog dečka u baru, zvaćemo ga Sem- započela je priču devojka, pa nastavila:

-Sem i Natali su izlazili nekoliko dana, uglavnom su išli zajedno na večere. Natali kaže da ju je tih dana hranio u nenormalnim količinama. Poslednje veče kada su sedeli, on je instistirao na tome da nakon večere ona dođe kod njega u stan. Tokom čitave večere je konstatno pitao: "Idemo posle kod mene, jel da?". Natali je to prestrašilo i pozvala je sestru sa kojom je bila na tom putovanju i napustila je večeru. Rekla je Semu kako hitno mora da ide jer treba svojoj sestri. 

 

@ann_natalie Stay safe out there!!! Hookups aren’t always rainbow and sunshine #horrorstory #hookup #dating #storytime ♬ original sound - NatalieAnn

 

-Svakako, sutradan je otišla na avion i vratila se u Ameriku, ali po povratku je dobila osip po celim leđima. Otišla je kod dermatologa, objasnila da je bila na putovanju i da joj je izašao osip. Otišla je na kampus kada ju je doktor zvao i reko da odmah dođe kod njega u kancelariju, da je obavestio policiju i da ne može ništa da joj priča preko telefona. Kada je došla u ordinaciju tamo su bili FBI agenti. Ispostavilo se da je osip na njenoj koži izazvan kremom koja se koristi za kanibalizam. 

-FBI je ispitivao sa kim je bila u kontaktu, ona je ispričala priču o Semu. FBI je sarađivao sa policijom iz te zemlje, pronašli su muškarca i provalili mu u stan. Tamo su našli nekoliko skeleta koji su pripadali nestalim devojkama. On je nameravao da je to veče ubije i pojede, sve vreme ju je hranio iz svojih bolesnih razloga. Zbog toga pazite sa kim izlazite- rekla je devojka.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading