Vladimir Putin
Foto: AP/Pavel Bednyakov (POOL)

Careva je pronađena mrtva godinu dana nakon što je glavni urednik lista Vladimir Sungorkin preminuo pod sumnjivim okolnostima.

Komsomolskaja pravda se smatra Putinovim omiljenim listom. Carevino telo pronašao je njen otac nakon što se zabrinuo jer ga danima nije kontaktirala, prenosi Baza. Policija istražuje njenu smrt, ali prvi izveštaji pokazuju da nema znakova provale ili nasilne smrti.

 

 

Dejli mejl navodi da je Careva navodno bolovala od neodređene akutne respiratorne virusne infekcije i da je imala visoku temperaturu nekoliko dana. Drugi mediji su objavili da je umrla od akutne srčane insuficijencije.

Careva je bila zadužena za uređivanje sadržaja na sajtu Komsomolskaje pravda, a često je pisala o Putinovom ratu protiv Ukrajine. To je najveći novinski sajt u Rusiji sa 83,9 miliona čitalaca u oktobru ove godine. Careva je šest godina bila zamenik glavnog urednika.

Prošlog septembra, njen šef, 68-godišnji Vladimir Sungorkin, glavni urednik i direktor lista Komsomolskaja Pravda, umro je pod sumnjivim okolnostima. Iako je uzrok smrti naveden kao srčani udar, nakon obdukcije smrt je klasifikovana kao sumnjiva jer su pronađeni znaci gušenja.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading