Rusija
Foto: AP/Ekaterina Shtukina (POOL)

Kako je ocenio, Rusija će pobediti u Specijalnoj vojnoj operaciji i neće nikome dozvoliti da diktira pravila koja su u suprotnosti sa njenim načinom života i tradicijama.

- Niko nikada nije uspeo da potčini Rusiju svojoj volji, niti to može i sada, zemlja je uspela da izdrži kolosalan pritisak. Naši neprijatelji sada priznaju svoju nemoć i trpe poraz. To ne iznenađuje. Tim pre što tokom vekova niko nije uspeo da nas potčini svojoj volji. Ni sada to neće uspeti. Uspeli smo da izdržimo pod kolosalnim pritiskom. Odgovor na dejstva naših protivnika bila je otpornost i jedinstvo ruskog društva - objasnio je Medvedev.

Prema njegovim rečima, Rusija neće nikome dozvoliti da diktira pravila koja su u suprotnosti sa njenim načinom života i tradicijama.

- Jedinstvena Rusija mora savesno da radi u korist Ruske Federacije, patriotizam se ne dokazuje rečju, već delom. Niko neće moći da potčini Rusiju svojoj volji. Rusko društvo su ujedinilo da odgovori na pokušanje neprijatelja da oslabi zemlju, i ne dozvoljava da se u zemlji poseju pometnja i razdor i da se ocrne trupe - zaključio je Medvedev.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading