policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Na društvenim mrežama pojavile su se navodne fotografije sa mesta masakra u Meksiku, gde su naoružani napadači sasuli kišu metaka u goste u jednom restoranu u Salvatijeri u Gvanahuatu. U napadu je poginulo najmanje 11 osoba, među kojima je i tinejdžer (17), dok je 12 osoba povređeno.

Kako smo ranije pisali, naoružani napadač upao je u Haciendu San Hose Del Karmen u opštini Salvatijera. Otvorio je vatru na prisutne, među kojima su bili mladi između 17 i 30 godina.

Na licu mesta policija i Hitna pomoć

Kako se vidi na fotografijama koje kruže društvenim mrežama, na licu mesta nalazi se policija i Hitna pomoć, a mesto gde se dogodio masakr obezbeđeno je policijskim trakama.

 

 

10 osoba poginulo na licu mesta

Podsetimo, od 23 osobe pogođene projektilima, deset je poginulo na licu mesta, tinejdžer (17) je preminuo dok su ga prevozili u bolnicu privatnim automobilom, a još 12 je hospitalizovano, od kojih je dvoje u teškom stanju.

Šest automobila zapaljeno

Pored toga, šest automobila je zapaljeno, a još 7 je oštećeno od metaka.

Dve žrtve su bile žene, koje su identifikovane kao Makarena i Talija.

Dojava hitnoj službi 911 poslata je oko 3.30 časova, a na lice mesta je stigla policija i pripadnici Civilne zaštite.

Hitna pomoć prevezla petoro u bolnicu

Hitna pomoć iz Civilne zaštite Tarimoro, SUEG-a, GRAPASS-a i Crvenog krsta stigli su na lice mesta da pruže prvu pomoć povređenima, prebacujući pet osoba na lnicu u regionu.

Pripadnici Civilne zaštite i vatrogasci Salvatijera ugasili su plamen zapaljenih vozila.Policija obezbedila mesto gde se dogodio masakr, prenosi Blic.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading