tramp dobio pismo
Foto: Tanjug/AP/Tanjug

Bivši američki predsednik Donald Tramp nazvao je Amerikance nacijom koja je zalutala i okrivio politiku sadašnjeg lidera Sjedinjenih Država Džozefa Bajdena, prenosi TASS.

"Mi smo narod koji je jednostavno izgubio svoj put. Ali nećemo dozvoliti da se taj užas nastavi. Bajden predstavlja pretnju demokratiji iz mnogo razloga. On je nesposoban", kazao je Tramp na skupu u Nevadi.

On je naglasio da predlozi aktuelne američke administracije na čelu sa Džozefom Bajdenom ne pomažu u zaustavljanju "invazije" ilegalnih migranata u Teksas, a da je granica zemlje kao "otvorena rana".

"Bajdenova administracija mrzi sopstvenu državu, a sam Bajden ne pokušava da popravi situaciju. Sjedinjene Države umiru zbog situacije sa ilegalnim imigrantima. Zemlja nikada nije bila u takvoj situaciji, a koja će se samo pogoršavati", naveo je Tramp i dodao da Vašington ne štedi na pomoći Kijevu i šalje mu milijarde dolara.

Tramp je naglasio da je verovatnoća da će se u SAD dogoditi teroristički napad 100 odsto, zbog velikog broja ilegalnih imigranata.

"Naša zemlja ide u pakao zbog nesposobnih ili loših ljudi. Teroristi pristižu nekontrolisano iz celog sveta i postoji 100 odsto šansa da će doći do velikog terorističkog napada u SAD", upozorio je Tramp.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading