Džastin Mona
Foto: Alo/Foto: Printscreen/Youtube

32-godišnji Džastin Mon uhapšen je u Fort Indijantaun Gepu u Pensilvaniji u utorak uveče oko 21 sat, pod optužbom da je ubio svog oca Majka (68).

U 14-minutnom video snimku na Jutjubu, poremećeni sin je besno govorio o saveznoj vladi zbog „probuđene rulje“, migranata koji su “uništili Sjedinjene Države” i omraženih „globalista i komunista“ pre nego što je podigao odsečenu glavu.

Njegov otac Majkl je bio dugogodišnji radnik u vladi.

Objavio je osam knjiga za koje tvrdi da “samo žele da donesu pozitivnu promenu u svet”, uključujući i “Drugog Mesiju”, za koju je rekao da je “labavo zasnovana na njemu”.

Napisao je i “Oni će spaliti ovu knjigu”, “Kažnjavanje”, “Pesme koje sam pisao dok sam bio kamenovan”, “Kraljevstvo tame”, “Pink”, “Mračno doba budućnosti” i “Vodič za preživljavanje vođe revolucije”.

„Njegova životna priča je neverovatna i možda nema dovoljno reči da ga opiše, ali čovek može da počne da razume njegovu složenost i iskustva kroz njegovu umetnost“, piše u njegovoj biografiji na Amazonu.

Mon, koji je 2014. diplomirao na Fakultetu za poslovno upravljanje, pokušao je da krivi druge za svoj veliki dug putem pravnog postupka.

Četiri puta je pokušao da tuži saveznu vladu jer mu je dozvolila da pozajmi novac da bi pohađao koledž, a da ga nije obavestila da će posle mučiti da nađe posao jer je „previše obrazovan belac“.

Najnovija od ovih tužbi podneta je 2023. godine, koju je sudija odbacio jer „nema pravni status“

Godine 2019. Mon je takođe tužio kompaniju u kojoj je radio nakon što nije uspeo da napreduje, tvrdeći da je to zbog toga što je muškarac.

Na Spotifaju postoji veliki broj pesama koje producira i izvodi Mon, uključujući „Došli su po Džastina Mona“, „Nedostaje mi Loren“ i „Sudija Kejti Toalet“.

U jednoj pesmi se požalio na svoje dugove i izjavio da vlasti žele da on umre.

“Ovo je ženski svet. Osnažite samo devojke. Gazite sve muškarce. Ubij petla i hvali kokoške” – neki su od stihova njegovih pesama.

U kolekciji pesama iz 2019. pod nazivom „Džastinove uhode“, Mon je imao pesmu pod nazivom „Momunista komunista“ u kojoj se žalio da živi kod kuće i da mu majka govori da otplati dug.

Takođe je pevao da je njegov otac ljubomoran na njega i da mu nije dao da uspe.

„Sada sam zvanično vršilac dužnosti predsednika Amerike pod vanrednim stanjem“, bilo je još jedno od njegovih uverenja.

Njegove teorije zavere odražavaju slične stavove kao i one povezane sa Pokretom QAnon, krajnje desničarskom grupom stvorenom 2017.

Prema javnim evidencijama, Mon se preselio u Kolorado 2015. godine, ali je bio primoran da se vrati u svoj rodni grad da živi sa roditeljima.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading