Ubistvo
Foto: Alo/Printscreen

Fotografija koju je objavila je iz detinjstva na kojoj je nasmejana sa ocem u njegovom zagrljaju. Uz fotografiju objavila je samo srce.

Ona se ranije oglasila za medije i istakla da joj nije jasno zašto bi Andrea odlučila da prevari njenog oca dodajući da je delovalo da imaju skladan brak.

 

 

Ubistvo Saše Kulišića (46) iz Doboja do srži je potreslo ne samo njegovu porodicu i ljude koji su ga poznavali, već i čitav region. Činjenica da su zbog ubistva uhapšeni njegova supruga Andrea, Andrein navodni ljubavnik, koji je čak 15 godina mlađi od nje sve su šokirali. Ipak, najveći šok bilo je hapšenje Sašine maloletne ćerke, koju je dobio u braku sa Andreom.

Devojčica, koja ima svega 14 godina se sumnjiči da je sa majkom trovala oca i učestvovala u planiranju njegovog ubistva.

Saša, čije je telo pronađeno vezano u šumi kraj Doboja sa ubodnim ranama, iza sebe je ostavio četvoro dece. Sa prvom suprugom ima ćerku Tamaru (21) i sina (19), dok je sa Andreom dobio dve ćerke, koje sad imaju 14 i osam godina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading