"LETEĆE RAKETE SA SPECIJALNIM BOJEVIM GLAVAMA" Medvedev: "Ukoliko bi NATO krenuo na Moskvu, ona bi bila prisiljena na nesrazmeran odgovor"
Foto: Alo/Alo! Ilustracija A.V.

Osim toga, napomenuo je da ovakav narativ jasno vodi ka "apokalipsi", jer bi Rusija, ukoliko bi NATO krenuo na nju, bila prisiljena na "nesrazmeran odgovor", čime je verovatno mislio na upotrebu nuklearnog oružja, ali ga nije eksplicitno pomenuo.

- Sunak, Šolc, Makron, norveški, finski, poljski i drugi lideri iz zemalja NATO-a poručuju da moramo biti spremni za rat sa Rusijom. I iako je Rusija više puta govorila o odsustvu planova za sukob sa zemljama NATO-a i EU, izuzetno opasno brbljanje na ovu temu se nastavlja. Razlozi su očigledni. Neophodno je skrenuti pažnju birača da bi se opravdala višemilijardna potrošnja na Banderinu mrsku „Ukrajinu - napisao je Medvedev ističući da se ogromne količine novca ne troše na rešavanje socijalnih problema u ovim državama, već na rat u "umirućoj zemlji" stranoj poreskim obveznicima.

Prema njegovom mišljenju, upravo zato lideri ovih zemalja svakodnevno pričaju o ratu sa Rusijom, pomaganju Ukrajini, i neophodnosti da se proizvede više tenkova, granata, dronova i drugog naoružanja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading