DUBAI
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Soudi Al Nadak je poznata influenserka koja živi u Dubaiu kao domaćica. Ona ima samo 26 godina i udata je za Džamala Al Nadaka koji ima 32 godine. Par se upoznao za vreme studija.

Poznata po svojoj rečenici: "Svi muškarci su lažovi, bar izaberite onog koji je toliko bogat da će vas buditi uz cveće i svaki dan vam poklanjati Luis Viton," Soudi živi kao žena milionera u Dubaiu, svesno birajući život na visokoj nozi.

Ona je često nailazila na optužbe da se udala samo zbog novca, ali tvrdi da to nije tako.

 "Nije istina. Mi se volimo, a šta ja mogu tome što je on milioner, a ja volim da trošim".

@soudiofarabia Jamal loves it when I behave myself ✨ #dubai #millionaire #ksa #fyp ♬ Sherine drake - Djamil

Kaže da njen muž ima samo dva pravila za nju koje mora da poštuje, a to je: da ne sme da ima muške prijatelje i on uvek mora da zna sve šifre za njene telefone i društvene mreže. Znači tajni nema!

S druge strane, Soudi je mužu postavila uslov koji je morao da ispuni pre nego što mu rodi dete. To je uključivalo isplatu od 240.000 funti za svako dete koje mu rodi, dizajnersku Birkin torbu "plavu za dečake i roze za devojčice", kao i automobil, duplo više osoblja u kući koje bi joj pomagalo oko dece, ličnog trenera i td.

"Nisam došla u Dubai da patim. To je najmanje što on može da uradi za mene s obzirom da će moje telo toliko da propati zbog trudnoća. O svemu ovome sam ga obavestila još pre braka i on je pristao," iskrena je Soudi.

@soudiofarabia If money cant buy happiness, what about love? ✨ #dubai #fyp #ksa #foryou ♬ Habibi (Albanian Remix) - Ricky Rich & Dardan

Ipak, ona kaže da životu na "visokoj nozi" ima i svojih nedostataka:

"Uvek živim u strahu da će neko da me opljačka, da moram da izgledam fenomenalno i da će neka žena da mi preotme muža," priznaje ona.

Na jednom od svojih postova kaže da su ovo problemi sa kojim se suočavaju žene koje su udate za bogate muslimane:

"Nigde me ne pušta samu, stalno me voze ili prate i ponašaju se prema meni kao da sam nežni cvetić koji je potrebno negovati."

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading