policija
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Jedan 20-godišnji muškarac osumnjičen je da je silovao 15-godišnju devojku nakon što ju je jednog letnjeg dana izveo u more kod plaže u Bornmutu u velikoj Britaniji, saopštio je sud.

Gabrijelu M. sudi se po jednoj tački optužnice za silovanje i četiri za s****ualni napad na sudu u Bornmutu.

Navodna žrtva bila je u moru sa prijateljima 18. jula 2021. kada je počela da se igra loptom sa drugom grupom ljudi u vodi, rekla je tužiteljka Eli Fargin.

Devojka je naišla na optuženog kada su se njeni prijatelji vratili na plažu, a Gabrijel je pokupio loptu nakon što je bila izbačena iz vode.

Optuženi je tada navodno pitao devojku za ime i godine, pre nego što se predstavio kao Dabi iz Birmingema.

Tužiteljka Fargin je rekla: „U ovom trenutku optuženi ju je povukao za ruku i izvukao na more. [Ona] više nije mogla da dotakne dno, zaista je bila u dubokoj vodi. [Ona] je rekla optuženom 'Ne! Silazi sa mene', ali on ju je ignorisao. Dirao ju je svuda, bilo joj je neprijatno i htela je da izađe, ali ju je optuženi uvukao dalje u vodi.

Kada je tinejdžerka rekla da ne želi da ima odnos sa njim, Gabrijel ju je pipao, ljubio u vrat i silovao oko minut dok se neko nije približio, tvrdi Fargin.

Ona je rekla da navodna žrtva nije mogla da vrišti jer joj je okrivljeni držao ruku preko usta.

Fargin je rekla: „Učinio ju je ranjivom, nije umela ni da pliva, on to možda nije znao, ali je možda znao da ona ne može da dotakne dno. A zašto je to uradio? Pa da bi mogao da radi šta je hteo."

Tinejdžerka je rekla svojoj porodici o navodnom incidentu i oni su obavestili policiju.

Gabrijel je uhapšen 11 meseci kasnije, a tragovi pronađeni u bikiniju devojčice odgovarala je njegovom DNK, saopštio je sud.

Ovaj 20-godišnjak negira sve optužbe i tvrdi da je podnosilac pritužbe započeo intimnu aktivnost sa njim.

Suđenje se nastavlja, prenosi "Sky News".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading