Ceremonija
Foto: AP/Sergei Ilnitsky (POOL)

- Danas je održana ceremonija polaganja cveća na spontano spomen obeležje u kompleksu Krokus siti hola. U memorijalnoj manifestaciji učestvovali su šefovi i zaposleni u više od 130 diplomatskih misija, odnosno više od 250 ljudi - saopštilo je Odeljenje za državni protokol Ministarstva spoljnih poslova Rusije.

Iz Odeljenja su dodali da su zahvalni stranim zvaničnicima zbog solidarnosti s ruskim narodom, prenosi TASS. Ceremonija je otpočela minutom ćutanja, a među prisutnima bili su i zvaničnici iz Srbije, Belorusije, Vatikana, Egipta, EU, Maroka, Libana, Nikaragve, Palestine, Sirije, SAD, Sijera Leonea i Turske.

Ranije danas, pres-služba Glavne uprave Ministarstva za vanredne situacije Ruske Federacije za Moskvu saopštila je da je broj žrtava terorističkog napada porastao na 144, među kojima je i petoro dece, dok je ranjenih 551.

@alo_portal IZVEŠTAJ IZ BANJSKOG POLJA Helikopteri nadleću mesto gde je nestala mala Danka #fy #fyp #foryou #viral #viralvideo #viraltiktok #dankailic #bor #amberalert #banjskopolje ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading