Pretukao suprugu
Foto: Printscreen/Foto:Printscreen

Bišimbajev je prošlog novembra brutalno pretukao suprugu u restoranu nakon čega ju je ostavio da umre dok je pokušavao da prikrije tragove.

Protiv Bišimbajeva je pokrenut krivični postupak za ubistvo i mučenje, međutim, nekadašnji ministar negira krivicu tvrdeći da suprugu nije udario u vitalne organe. Suđenje i dalje traje, ali stanovnici Кazahstana su zabrinuti da će se Bišimbajev izvući.

Na suđenju u četvrtak pojavili su se novi detalji slučaja koji je odavno prevazišao granice Kazahstana.

Bišimbajev i Saltanat su se venčali 2022. godine, a Linara Samagulova, drugarica žrtve, tvrdi da je Bišimbajev redovno od prvog dana dizao ruku na svoju suprugu i da su na njenom telu često bile primetne nove modrice i ogrebotine.

 

Suprugu tukao od prvog dana

- Lično sam videla povrede i pitala sam šta se dešava. Odgovorila je da su se posvađali bez razloga i da je on poludeo - prenosi Orda izjavu drugarice.

Saltanat je zbog čestih sukoba želela da napusti muža, međutim, svaki put ju je nagovarao da ostane.

 

 

Ljudi koji su pratili suđenje najviše od svega su bili ogorčeni rečima nasilnika da je počeo da brine za svoju suprugu dan posle batina. Da stvar bude još i gora, umesto da odvede Saltanat u bolnicu, odlučio je da pozove vidovnjaka.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (2)

Loading
Moz

05.04.2024 11:44

Da nije zasluzila(naravno ne smrt , tragican ishod) nebitno bila tucena.Pitajte muzeve kako im je.

Ozenjen n'a zalost

05.04.2024 13:48

Pitajte Harisa Dzinovic,a ja znam kako mi je.