Nestala Melisa
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Melisa Neri (25) koja trenutno živi u Italiji, poreklom iz Rumunije, nestala je u utorak 23. aprila kada je poslednji put imala kontakt sa majkom i rekla joj da "otišla na odmor u Hrvatsku".

- Kada sam je pozvala, rekla mi je da je otišla na odmor u Hrvatsku.D a je prešla granicu. Nije mi ništa drugo rekla niti me na nešto upozorila. Pomozite mi da je pronađemo - rekla je majka Karmela Martini.

Majka mlade devojke podigla je uzbunu na društvenim mrežama i apelovala na sve da ukoliko imaju bilo kakvu inforamciju joj se jave ili obaveste policiju.

Poslednji kontakt koji je Melisa imala sa porodicom bio je u utorak uveče putem video-poziva kada je zvala da vidi svoju ćerku (4).

Melisa je sa svojom ćerkom 19. aprila bila u zabavnom parku Mirabilandia, a zatim je otpratila devojčicu do oca. Sutradan je nazvala majku, ali joj ništa posebno nije rekla.

 

 

- Kada smo pričale telefonom rekla mi je da mora da ide negde, ne govoreći ništa više. Sutradan, kada sam je nazvala, rekla je da je otišla na odmor u Hrvatsku i to je to. Možda nije smela da mi kaže ranije iz straha, da je ne bih sprečila da ode - objasnila je majka.

Nakon tog, majka je izgubila svaki kontakt sa Melisom i trenutno je jako uplašena da joj se nešto nije desilo.

- Isključen joj je telefon, ne čita poruke. Ništa to ne liči na nju - apelovala je majka i dodala da je uplašena i da nije upala u stanje anafilaktičkog šoka jer ima alergije na hranu zbog kojih mora da uzima dozu adrenalina na vreme.

U sredu uveče Karmela se pojavila u jednoj italijanskoj emisiji gde je apelovala na sve koji veruju da su videli Melisu, da obaveste policiju i dodala da devojka ima različite tetovaže na telu. Jednu u obliku ruže na levom palcu, druge na rukama, uključujći i jednu sa likom plišanog medveda.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading