optuženi
Printscreen
optuženi

Printscreen

optuženi, Foto: Printscreen

Armando Baron, koji je otkrio da ga žena vara, ubio je njenog ljubavnika da bi je potom prisilio da mu odseče glavu. Kada su lovočuvari zatekli Britani u kampu, gde joj je muž navodno naredio da odnese Amerove ostatke, našli su njegovo telo bez glave.

- U velikoj sam nevolji – rekla im je, prenosi "Dejli bist".

tvit

Printscreen

tvit, Foto: Printscreen

U izjavi policiji Britani je ispričala da je Armando uzeo njen mobilni telefon i saznao da je u tajnoj vezi sa kolegom s posla u Džafriju. Razbesneo se i počeo da je tuče i davi, sve dok nije izgubila svest. Kasnije, tokom noći, uzeo je njen telefon i poslao poruku Amerou kako bi ga namamio u šumu, navodi se u nalogu za hapšenje.

Britani je ispričala da je u parku pretukao žrtvu, a zatim pokušao da je natera da ga upuca ili da mu slomi vrat nogom. Kada je to odbila, ispalio je tri metka u Ameroa i ubio ga. Posle toga je naredio ženi da odveze ljubavnikovo telo do kampa kod Erola, a kad su stigli tamo, prisilio ju je da mu testerom odseče glavu, koju su zakopali.

Sada je trebalo zakopati i telo. Armando je planirao da se odveze do Kina i pošalje nekoliko poruka s Ameroovog telefona kako ga niko ne bi tražio. Međutim, obavešten je da ga je policija tražila, pa je krenuo kući i tražio od Britani da se otarasi tela pre nego što se on vrati.

Policiju je obavestila Ameroova majka, koja je prijavila njegov nestanak, a njegove kolege iz preduzeća obavestile su policiju da se na poslu nije pojavila ni njegova koleginica, s kojom je verovatno u vezi.

Armando Baron je uhapšen kada je sa devetogodišnjom ćerkom pokušavao da pobegne. Optužen je za teško ubistvo, a njegova supruga za prikrivanje dokaznog materijala.

Kada se u petak pojavila pred sudom, Britani je bila sva u modricama, a njen branilac je rekao da je postupala “pod prisilom” i da treba da bude puštena iz kućnog pritvora, jer je “pomogla da se reši zločin”. Tužilac je, međutim, rekao da treba da ostane iza rešetaka jer je bila “saučesnik”. Njen muž je takođe u pritvoru bez mogućnosti oslobađanja uz kauciju.

PROČITAJTE JOŠ: