VATRENA VERIDBA Nedeljama je planirao kako da zaprosi Valeriju, a kada je to konačno učinio SVE JE KRENULO PO ZLU

On je dve nedelje planirao kako će zaprositi Valeriju

veridba, Foto: Printscreen

Stotinu sveća, zaljubljeni par i pitanje „hoćeš li se udati za mene?“. Zvuči krajnje romantično, a tako je mislio i dvadesetšestogodišnji mladić koji je svojoj devojci priredio savršeno iznenađenje, dok sve nije krenulo po zlu.

Albert Ndreu je nakon godinu dana veze zaprosio svoju devojku Valeriju Madević. Zapalio je 100 malih sveća koje su ispisale pitanje koje svaka devojka čeka da čuje od svog izabranika. Ipak, iznenađenje koje je Albert planirao, pretvorilo se u pravu katastrofu jer su sveće zapalile dnevnu sobu njihovog stana u Šefildu. Vatrogasci su intervenisali, a mladić kojeg ni ovakav razvoj događaja nije omeo u njegovom naumu, kleknuo je i svojoj devojci postavio pitanje na koje je dobio potvrdan odgovor.

On je dve nedelje planirao kako će zaprositi Valeriju. Sveće, baloni, i devojka koju će iznenaditi svojim romantičnim gestom – tako je želeo da izgleda ovaj poseban momenat. Valerija je devojka koja smatra da su mali znaci pažnji potrebni svakodnevno, a Albert je želeo da ovaj događaj bude za pamćenje.

U tome je, nema sumnje i uspeo.

- Želeo sam da joj kažem da ona obasjava moje srce, ali možda je bilo previše svetla – našalio se on.

- Bio sam veoma nervozan, to je bio prvi put da sam nekoga zaprosio, a nadam se da će biti i poslednji. Bio sam zabrinut da li će sve proći kako treba, ali nikad mi ne bi palo na pamet da ću zapaliti stan. Ipak, ovo će svakako biti nezaboravan događaj i neverovatna priča koju ćemo prepričavati našoj deci.

Valerija kaže kako nije mogla ni da pretpostavi zašto je momak došao po nju na pošao sa cvećem i da je pomislila da je možda hteo da se iskupi za nešto. Ni slutila nije da će zateći stan u plamenu i da će je usred tog plamena Albert zaprositi.

- I ja sam rekla „da“ – kazala je ona i dodala da su Albertu ubuduće zabranjeni sveće i baloni iako mu se bliži rođendan.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi