Bil Klinton, Hilari Klinton
AP
Bil Klinton, Hilari Klinton

AP

Bil Klinton, Hilari Klinton, Foto: AP

Ključ je u njegovoj povezanosti sa vrhom imperije zla, što otkrivaju kontroverzni tvitovi i poruke koje dobija, slike beba na prodaju, zoofilija, dečja pornografija, homoseksualizam... Čim je afera buknula, sa loga picerije skinut je pedofilski znak.

ISPORUKA ZA SAT

Alefantis je na zidovima picerije davao prostor umetnicima sumnjivog stvaralaštva kojima su zajednički prizori kanibalizma i neskrivena mržnja prema Trampu, predstavljenom kao zmija, itd. I to sve u restoranu navodno namenjenom porodicama sa decom.

Q-anon, organizacija koja se bori protiv kabale, osnovano sumnja da elita trguje bebama i decom koja završavaju silovana, mučena i ubijena. Vikiliks je 2016. otkrio mejlove Džona Podeste, sive eminencije američkog političkog vrha, koji je najbliži Hilari Klinton, u kojima se pominju reči pica, hot-dog, sir, pasta, a u jednom od mejlova pita Alefantisa:

- Može li pica za sat vremena?

Barak Obama uživa u kajtbordu

Tanjug/AP 07-02-2017

Barak Obama, Foto: Tanjug/AP 07-02-2017

Jezivo, skriveno značenje poruke postaje zastrašujuće jasno kada se zna da je u šiframa pedofila pica u stvari dete, sir - devojčica, pasta i hot-dog - dečak, sladoled - muške prostitutke, orah - tamnoputi, sos - orgije, mapa - sperma.

U jednoj Podestinoj poruci piše:

- Umesto paste i odličnih soseva, bilo je prelepo okusiti ponudu sireva, njam!

Popust na mučenje bolesnih?!

Da se ne radi o običnoj piceriji, već o đavoljem leglu, govori zaštićeni odeljak na sajtu gde se mogu naručiti pice (u stvari deca) po basnoslovnim cenama.

Hakeri su provalili jedan dokument u kome navodno piše nešto u šta je teško poverovati:

- Ovog meseca imamo pet svežih pica za vaše uživanje. Takođe, imamo i četiri preživele pice od prošlog meseca. Sve su na rasprodaji, po izuzetno niskoj ceni, jer su u lošem zdravstvenom stanju i ne očekuje se da će preživeti, pa je zahtev da posle jedenja pice završite svoju sesiju. Ovog meseca ponuda uključuje 30 odsto popusta na mučenje (?!).

MILION OD SOROŠA

Da li je zbog toga Hilari Klinton obrisala 33.000 mejlova? Da li ovo objašnjava šta je Barak Obama mislio kada je naručio hot-dogove i pice u vrednosti od 65.000 dolara i koji su usred noći iz Čikaga doleteli u Belu kuću za privatnu zabavu? Da li je zbog toga Hilari poslala Obami poruku da ubuduće bude oprezniji i da se drži proverenih lokacija, da ne pravi spektakle od toga jer bi to "značilo naš pad"?

Alefantis je imao ljubavnu aferu sa Dejvidom Brokom, osnivačem agencije "Medijima je stalo do Amerike", koja se, ukratko rečeno, bavi cenzurom svega što se ne uklapa u šemu mejnstrim medija. Brokova agencija je 2010. primila milion dolara od Džordža Soroša, a zadatak je bio da se cenzurišu svi negativni tekstovi o Hilari Klinton na društvenim mrežama.

U sutrašnjem broju Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs čekaju vas i druge ekskluzivne informacije kojih nema u drugim medijima.