"VRATITE NAM NAŠE VOLJENE" Iznose vreće sa leševima ljudi, a njihove porodice došle da posete svoje najbliže (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Snimak isplivao na društvenim mrežama

korona
Foto: Shutterstock

Nakon što se društvenim mrežama proširio snimak na kojem se vidi nekoliko vreća sa telima u jednoj bolnici u Meksiku i ispred nje, porodice su protestovale tražeći da dobiju informacije o najbližima i da im se vrate tela preminulih.

Na jednom video snimku opšte bolnice "Las Amerikas" u siromašnoj opštini u Ekatepeku, jednoj od najteže pogođenih korona virusom, vidi se nekoliko vreća sa telima na nosilima, od kojih su neka smeštena u maloj sobi, a druga poređana uz zid u dvorištu.

- Jedina stvar koju tražim je da mi daju telo sina - rekla je za jednu televiziju Marija Dolores Kariljo, čiji je sin preminuo u bolnici, a prenosi Rojters.

Na drugom snimku vide se uznemireni članovi porodice, koji su tražili da saznaju vesti o svojim najbližima.

Fernanda Garsija (48) kaže da je videla kako se ta grupa ljudi uznemirila nakon što im je osoblje u bolnici reklo da neće da objave informacije o pacijentu.

- Članovi porodice su besni jer su mnogi od njih tamo danima, bez vesti o rođacima, navela je ona.

Garsija je dodala da je njen suprug preminuo u petak uveče u bolnici nakon što je primljen sa respiratornim problemima, a njegovo telo je dostavljeno porodici.

Ekatepek je među najgore pogođenim opštinama korona virusom u Meksiku, sa 407 potvrđenih slučajeva korona virusa i 28 preminulih.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi