Donald Tramp, Melanija Tramp
Tanjug/AP
Donald Tramp, Melanija Tramp

Tanjug/AP

Donald Tramp, Melanija Tramp, Foto: Tanjug/AP

Par je imao brojne čudne i bizarne trenutke tokom boravka u Beloj kući, neki su sugerisali da imaju "transakcioni" brak i da spavaju u odvojenim sobama.

Bivši pomoćnik Bele kuće tvrdi da je, sada bivša prva dama, brojala svaki minut do završetka predsedničkog mandata svog supruga, kako bi mogla da ga ostavi.

Jedan njujorški advokat rekao je da bi Melanija mogla do dobije do 50 miliona dolara i starateljstvo nad njihovim sinom Baronom (14) ukoliko se razvede od Trampa.

Bogatstvo Donalda Trampa je palo na 2,5 milijardi dolara 2020. sa 3,1 milijardi 2019. godine.

Kladioničari sada primaju i opklade kada će Melanija podneti zahtev za razvod braka nakon što su Trampovi napustili Vašington i otišli na Floridu na dan inauguracije izabranog predsednika Džoa Bajdena.

Izvori su prošle nedelje rekli za Si-En-En da je Melanija spavala u velikom apartmanu koji je uglavnom bio rezervisan za predsednike i njihove supruge.

Stefani Vinston Volkof, bivša prijateljica i savetnica Melanije Tramp, tvrdi da par spava u odvojenim sobama i da imaju "transakcioni" brak.

Jedan porodični prijatelj rekao je 2018. godine da Trampovi imaju i odvojene dnevne rutine.

Donald (74) ustajao bi iz kreveta oko 5.30, gledao kablovske programe i tvitovao.

Melanija bi se malo kasnije budila u svojoj spavaćoj sobi i spremala Barona za školu.

Nekoliko nedelja pre završetka mandata, izvor je opisao Melaniju kao osobu koja želi da se "odjavi" i ode kući.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Lucky

24.01.2021 20:12

Dobice razvod bez problema ,kucu od milion dolara i 300 000 $ na ime alimentacije. To su dobile sve pre nje,pa ce i ona .Za ostalo moze da se sudi ali nema vajde.On ce da se ozenu ponovo ibto nekom mladjim. Utabao je on taj put odavno.