TUKU LJUDE, UBIJAJU BOGA U NJIMA, NE PITAJU! Najbrutalniji način borbe protiv koronavirusa (VIDEO)

Dramatični snimci i fotografije pojavile su se na društvenim mrežama nakon što je Indija uvela vanredno stanje i zabranila kretanje svim stanovnicima u naredne tri nedelje zbog pandemije koronavirusa.

Indija, Foto: Printscreen / Youtube

Neverovatno zvuči, ali da - 1,3 milijarde ljudi je u potpunoj izolaciji, dok organi reda nemaju milosti kada je reč o onima koji krše propisana pravila.

Dugački pendreci i prebijanje svakoga ko se nalazi na ulici, a ukoliko ste na prevoznom sredstvu, u ovom slučaju glavnom u toj zemlji, motoru, neće vam puno pomoći.

- Da sačuvamo Indiju, svakog stanovnika, vaše porodice... SVaku ulicu, svaki kraj, svi idu "pod katanac" - poručio je premijer Narendra Modi.

Građani se žale da ne mogu ni do prodavnice da odu jer ih policija bez pogovora bije i tera nazad u kuću. Takođe, jedna od kaznenih mera je i i fizička aktivnost u vidu čučnjeva i sklekova.

Ovakve mere preduzete su u doslovno svakom delu države, dok vlast i dalje nema pravo objašnjenje zbog čega ovako striktne mere, pa ni dozvola da se ode po najosnovnije.

 

Povezane vesti

  • Korisnik: Perica
    26/03/2020 - 19:53
    Odlična mera, treba to i kod nas da se primeni jer ima mnogo nedokazanih
UČITAJ JOŠ KOMENTARA