Operacija
Alo!/Marko Đoković
Operacija

Alo!/Marko Đoković

Operacija, Foto: Alo!/Marko Đoković

U bolnicu u Kavali, prvom većem gradu u blizini Tasosa, primljen je desetogodišnji dečak sa jakim bolovima u stomaku i povišenom temperaturom, a zatim se ispostavilo i da je zaražen korona virusom, saznaje Blic od jedne turističke agencije na Tasosu.

- Dovezli su ga roditelji sa kojima je letovao na Tasosu. U bolnici im je rečeno da je neophodna operacija slepog creva i ona je bila zakazana za juče. Urađen je test na korona virus jer je sada po protokolu obavezan. Ispostavilo se i da je dečak pozitivan iako je roditeljima rađen test na granici i bili su negativni - kaže izvor upoznat sa slučajem.

granica

Printscreen

granica, Foto: Printscreen

Kako ističe, roditeljima nije jasno kako je moguće da je dete pozitivno, jer nije bilo u kontaktu sa drugim ljudima, osim sa njima, za tih nekoliko dana odmora na Tasosu.

- Oni su zatražil da se uradi drugi test i sada čekaju rezultate. Roditelji su izrazili želju da nastave lečenje u Srbiji čim se za to stvore uslovi- dodaje naš izvor.

PROČITAJ JOŠ:

 

Komentari (2)

itd.

10.07.2020 14:02

ko vas je tero u grcku neka vas je sramota kako ste otisli tako se vratite

Sladjan

10.07.2020 16:01

To su oni pacenici sto jedva cekali I borili se da idu na more!!!!!sada kada ih Niko nece mole sve da im pomognu,I naravno oce u Srbiju da se lece!!!!