AMERIKA NA NOGAMA! Okupilo se milion Srba koji žive u SAD! Spremaju pakao za Klintonove i Bajdena

Samo u prvoj nedelji kampanja "Srbi za Trampa" dobila je veliku podršku, između ostalog i prvu službenu Dena Seversona, komandanta mornarice i "top gan" pilota u penziji, koji se kandiduje za Kongres u 19. okrugu na Floridi.

SAD, Donald Tramp
SAD, Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

Kampanja je započeta 3. avgusta sa ciljem da mobiliše oko milion državljana SAD srpskog porekla da se pridruže organizovanom naporu i pomognu ponovni izbor predsednika Donalda Trampa, prenosi Srpski radio Čikago.

Severson je rekao da se suočavamo sa "velikim pritiskom i kretanju demokrata prema komunizmu", i dodao da američki Srbi razumeju "koliko destruktivan komunizam može biti".

SAD, Donald Tramp
SAD, Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

"Apsolutno je divno videti ih kako se udružuju kako bi sprečili da radikalna levica uspostavi nešto tako opasno u našoj zemlji", rekao je Severson.

Kampanju su pokrenule Olga Ravasi i Pamela Kolins u cilju promovisanja građanskog i politickog angažmana srpske zajednice u SAD.

"Podržavamo predsednika Donalda Trampa zato što se nacija suočava sa egzistencijalnom krizom i u vreme velike nestabilnosti potreban je kontinuitet snažnog vođstva predsednika Trampa, poverenje u vremenu teških odluka, i preka potreba za zakonom i redom", rekle su Ravasi i Kolins.

SAD, Donald Tramp
SAD, Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

"Srbi za Trampa" 2020. planiraju da nastave razvoj mreže kako bi formirali snažnu bazu pristalica u svakoj ključnoj saveznoj državi, što je vrlo bitno za ponovni izbor predsednika Trampa.

Povezane vesti

 • Korisnik: Delija iz Valjeva
  11/08/2020 - 01:49
  Daće Bog da pobedi Donald Tramp.On najbolje zna kako se mi Srbi osećamo zbog Kosova i Metohije,jer on je Škot i oni su izgubili svoju nezavisnost i ne mogu da se pomire sa tim!!!!!
 • Korisnik: NIA
  11/08/2020 - 01:18
  Pridruzujem se rado. Podrska za Trampa.
 • Korisnik: slava
  10/08/2020 - 20:13
  Ej bre, narode, Tramp je sam sebe zeznuo dva miliona puta. Gubi 100%. I, nije on nama drugar... Ako smo pametni, ne treba se u ovo petljati.
 • Korisnik: Marko
  10/08/2020 - 13:55
  Nije to nista ,bice jos 3 miliona Srba pred same izbore za Trampa ! To najvece zlo od Klintonovih i Bajdena,treba iskoreniti !!! Vode u propast Ameriku, kao Hitler....To su bolesni ljudi koji bi da vladaju ne samo Amerikom vec i Azijom,Evropom.
 • Korisnik: Vrati se Srbine
  10/08/2020 - 12:30
  Srpsku dijasporu treba nam u Srbiji !!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi